GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ημέρα εκλογών, ημέρα για μπάσκετ για τον Μπαράκ Ομπάμα

Ο Μπαράκ Ομπάμα αφιέρωσε την σημερινή ημέρα των εκλογών σε μία τελετουργία που αγγίζει την πρόληψη: πήγε να παίξει μπάσκετ. Λίγες ώρε...


Ο Μπαράκ Ομπάμα αφιέρωσε την σημερινή ημέρα των εκλογών σε μία τελετουργία που αγγίζει την πρόληψη: πήγε να παίξει μπάσκετ.

Λίγες ώρες μετά την έναρξη της ψηφοφορίας που θα κρίνει ποιος θα είναι ο διάδοχός του, ο πρόεδρος των ΗΠΑ πήγε στο Φορτ ΜακΝέρ, στρατιωτική βάση σε προάστιο της Ουάσινγκτον, για μία παρτίδα με τους φίλους του.

Σε αυτό το γήπεδο είχε τραυματιστεί στα χείλια παίζοντας μπάσκετ το 2010. Εκτοτε αραίωσε λίγο την ενασχόλησή του με το άθλημα και στράφηκε στις χαρές και την ηρεμία που δίνει το ειρηνικότερο γκολφ.

Το 2008, όπως και το 2012, ο Μπαράκ Ομπάμα είχε παίξει μπάσκετ την ημέρα των εκλογών, στο Σικάγο, για να διασκεδάσει την αγωνία του.

Είχε ακολουθήσει την ίδια τελετουργία κατά τη διάρκεια της προκριματικής διαδικασίας για το χρίσμα που τον είχε φέρει αντιμέτωπο με τη Χίλαρι Κλίντον.

Μέχρι σήμερα, η σχολαστική προσήλωση σε αυτήν την παράδοση του έχει φέρει γούρι. Τώρα θα φανεί αν λειτουργεί και για τους άλλους εκτός από τον ίδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση