GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θάνος Τζήμερος: Τα εγγόνια του Τσε Γκεβάρα είναι ανίψια μου!

Μια άκρως εντυπωσιακή αποκάλυψε έκανε ο Θάνος Τζήμερος από την εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη στον ΑΝΤ1. Ο επικεφαλής της «Δημιουργίας Ξ...


Μια άκρως εντυπωσιακή αποκάλυψε έκανε ο Θάνος Τζήμερος από την εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη στον ΑΝΤ1. Ο επικεφαλής της «Δημιουργίας Ξανά» αναφέρθηκε στη... συγγένεια που έχει με τον Τσε Γκεβάρα... Μάλιστα, έσπευσε να προϊδεάσει τους διαδικτυακούς του φίλους στο Facebook για τη σχετική του δήλωση, μιας και η εκπομπή ήταν μαγνητοσκοπημένη.
«Λόγω Κούβας κάναμε μια κουβέντα που θα σας φανεί εντελώς "κουφή" γι' αυτό σας προϊδεάζω», έγραψε ο Τζήμερος και κατόπιν εξήγησε πώς προκύπτει η συγγένεια με τον Τσε Γκεβάρα.
Διαβάστε αναλυτικά το μήνυμα που ανάρτησε στο Facebook…
«Σήμερα το βράδυ θα είμαι στον ANT1 στην εκπομπή του Θέμου. Λόγω Κούβας κάναμε μια κουβέντα (η εκπομπή βιντεοσκοπήθηκε το μεσημέρι) που θα σας φανεί εντελώς "κουφή" γι' αυτό σας προϊδεάζω:
Ο Τσε Γκεβάρα έκανε 4 παιδιά: 2 αγόρια και 2 κορίτσια. Ο μικρότερος γιος του είναι ο Ερνέστο. Η γυναίκα τού Ερνέστο είναι ξαδέλφη μου (οι παππούδες μας ήταν αδέλφια). Ζουν στην Αβάνα. Επομένως, τα παιδιά τους (έχουν δύο κόρες) είναι εγγονάκια του Τσε και ανίψια του γράφοντος. Μπορεί να ακούγεται περίεργο αλλά είναι απλώς η αλήθεια. Δεν το είχα αναφέρει ποτέ δημοσίως, διότι είναι ιδιωτικό θέμα που δεν έχει την παραμικρή σχέση με την πολιτική μου δραστηριότητα. Απλώς έτυχε να το κουβεντιάσουμε με τον Θέμο, πριν τη βιντεοσκόπηση, μιλώντας για την Κούβα, (την οποία έχω επισκεφθεί, με ξεναγό την ξαδέλφη μου) και το ανέφερα από σπόντα. Του έκανε εντύπωση και το έβγαλε στον αέρα».

2 σχόλια

  1. Κάποιοι επαναστάτες την γλίτωσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φτυστός ο ΤΣΕ ρε παιδί μου. Και γαμώ τους επαναστάτες ( του κόλου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση