GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρέλαβε δέμα με ναρκωτικά και τον έπιασαν στην πόρτα του Ταχυδρομείου

Στην πόρτα του Ταχυδρομείου στο Γαλάτσι συνέλαβε η Διώξη Ναρκωτικών έναν 39χρονο, ελληνικής υπηκοότητας, καθώς πήγε να παραλάβει ένα δέ...


Στην πόρτα του Ταχυδρομείου στο Γαλάτσι συνέλαβε η Διώξη Ναρκωτικών έναν 39χρονο, ελληνικής υπηκοότητας, καθώς πήγε να παραλάβει ένα δέμα το οποίο είχε μέσα ναρκωτικά.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνέλαβαν μέσα στο ταχυδρομείο τον 39χρονο, τη στιγμή που εκείνος παρελάμβανε ταχυδρομικό δέμα, που είχε αποσταλεί από το Βέλγιο, με παραλήπτη τον ίδιο. Το δέμα περιείχε ποσότητα μανιταριών ψιλοκυβίνης, βάρους 218 γραμμαρίων.
Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ο δράστης προόριζε τη συγκεκριμένη ποσότητα για περαιτέρω διακίνηση. Παράλληλα, από την έρευνα στο σπίτι του, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 23 γραμμαρίων, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση