GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Κου Κλουξ Κλαν "ψηφίζει" Ντόναλντ Τραμπ

Η ρατσιστική οργάνωση Κου Κλουξ Κλαν στηρίζει τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ. Η Κου Κλουξ...


Η ρατσιστική οργάνωση Κου Κλουξ Κλαν στηρίζει τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

Η Κου Κλουξ Κλαν μέσω της εφημερίδας Crusader, η οποία θεωρείται «επίσημη» εφημερίδα της οργάνωσης προέτρεψε τους Αμερικανούς να ψηφίσουν τον Τραμπ.

«Να κάνουμε την Αμερική σπουδαία ξανά» είναι ο τίτλος του πρωτοσέλιδου της εφημερίδας και όπως σημειώνει ο συντάκτης του άρθρου «ο Τραμπ είναι η ελπίδα που έχουμε για να κάνουμε την πατρίδα μας μεγάλη για άλλη μια φορά».

Το επιτελείο του Αμερικανού μεγιστάνα έσπευσε να αποκηρύξει δημοσίως την υποστήριξη της Κου Κλουξ Κλαν.

«Ο κ. Τραμπ καταγγέλλει το μίσος σε οποιαδήποτε μορφή του. Το εν λόγω δημοσίευμα είναι αποκρουστικό και οι απόψεις του δεν αντιπροσωπεύουν τα δεκάδες εκατομμύρια των Αμερικανών που βρίσκονται στο πλευρό μας» δήλωσε εκπρόσωπος του υποψηφίου των Ρεπουμπλικανών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση