GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παυλόπουλος: Οι νέοι μας πάντα ελπίζουν και αγωνίζονται με σθένος

Κάθε φροντίδα και προσφορά προς τους νέους, που μέσα «μέσα σε δύσκολους καιρούς» αγωνίζονται και δημιουργούν, «είναι πράξη ευθύνης» α...


Κάθε φροντίδα και προσφορά προς τους νέους, που μέσα «μέσα σε δύσκολους καιρούς» αγωνίζονται και δημιουργούν, «είναι πράξη ευθύνης» ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, απευθυνόμενος στα μέλη του Οργανισμού και του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Θεσσαλονίκης, σε επετειακή εκδήλωση απόψε στο Μέγαρο Μουσικής, για τα 25 χρόνια από την ίδρυση του Συλλόγου Φίλων Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Παυλόπουλος χαρακτήρισε «σταθμό» και «ελπιδοφόρο ορόσημο, το οποίο υπόσχεται συνέχεια και προδικάζει νέα περίοδο προσφοράς και δημιουργίας» τα 25 χρόνια από την ίδρυση του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Θεσσαλονίκης και τη λειτουργία του Μεγάρου Μουσικής και συνεχάρη τα μέλη του ΣΦΜΘ και του ΟΜΜΘ για τις «πολλαπλές θεσμικές πολιτιστικές δράσεις» τους, που «επηρεάζουν θετικά το μουσικό γίγνεσθαι της Θεσσαλονίκης και ολόκληρης της Βόρειας Ελλάδας».

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξήρε ιδιαίτερα την προσφορά τους προς τους νέους δημιουργούς, «τις νέες καλλιτεχνικές δυνάμεις της χώρας».

«Θα ήθελα ν' αναφερθώ σε πολλά, για ό,τι προσπαθήσατε και για ό,τι καταφέρατε. Θα προτιμήσω, όμως, να σταθώ σε κάτι που ιδιαίτερα με συγκινεί. Πρόκειται για τη στήριξή σας προς τους νέους ανθρώπους, τις νέες καλλιτεχνικές δυνάμεις της χώρας» είπε ο κ. Παυλόπουλος και πρόσθεσε: «Αυτές τις δύσκολες ώρες, η σκέψη όλων μας και του καθενός μας ξεχωριστά στρέφεται, όπως είναι ευνόητο, στους νέους της πατρίδας μας. Οι οποίοι μολονότι χειμάζονται δεινώς μέσα στη βαθιά οικονομική και κοινωνική κρίση που πλήττει τη χώρα μας και τον λαό μας, πάντα ελπίζουν και πάντα αγωνίζονται με σθένος. Κάθε φροντίδα, κάθε έννοια σας και προσφορά σας προς αυτούς είναι πράξη ευθύνης».

«Και να γνωρίζετε ότι εκτός από τις ευχές μου έχετε την αμέριστη στήριξή μου κατά την επιτέλεση της αποστολής σας» υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας υποδέχθηκε και προσφώνησε ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Πυλαρινός και τον ξενάγησε μαζί με τον πρόεδρο του ΟΜΜΘ Νικήτα Μυλόπουλο και τα μέλη της διοίκησης του συλλόγου και του οργανισμού, στο σταντ των ΕΛΤΑ εντός του χώρου, όπου του επέδειξε την αναμνηστική συλλογή των πέντε γραμματοσήμων, του αναμνηστικού φακέλου και του λευκώματος που εκδόθηκαν για τα εικοσιπέντε χρόνια από την ίδρυση του ΣΦΜΘ.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης, βουλευτές, πρώην βουλευτές, κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση