GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διάσημος ποδοσφαιριστής δέχεται απειλητικά μηνύματα για τη ζωή του

Με σωματοφύλακες κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες διάσημος ποδοσφαιριστής καθώς δέχεται απειλητικά μηνύματα για τη ζωή του.  Ο κορυφαίος ά...


Με σωματοφύλακες κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες διάσημος ποδοσφαιριστής καθώς δέχεται απειλητικά μηνύματα για τη ζωή του. 

Ο κορυφαίος άσος έχει προσλάβει ανθρώπους για να φρουρούν τόσο τον ίδιο όσο και την οικογένειά του 24 ώρες το 24ωρο. 

Ο λόγος για τον επιθετικό της Γιουβέντους , Γκονζάλο Ιγκουαΐν. Ο Αργεντινός επιθετικός της «βέκια σινιόρα» δέχεται σοβαρές απειλές από οπαδούς της Νάπολι, από την οποία αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι για να συνεχίσει την καριέρα του στη «μεγάλη κυρία».

Φαίνεται πως υπάρχουν φίλοι των «παρτενοπέι,» οι οποίοι όχι μόνο δεν πρόκειται να συγχωρήσουν την προδοσία του Ιγκουαΐν, αλλά απειλούν τη ζωή τη δική του και των οικείων του.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο 28χρονος ποδοσφαιριστής όχι μόνο φοβάται να κυκλοφορήσει στο Τορίνο, αλλά νιώθει ανασφάλεια ακόμα και όταν είναι στο σπίτι του. Γι’ αυτό το λόγο αποφάσισε πριν από δύο εβδομάδες να προσλάβει σωματοφύλακες, οι οποίοι θα έχουν γίνει η … σκιά του.

ΠΗΓΗ: ANSA.IT

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση