GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οκτώ πτήσεις στα Χανιά αντί για την Αθήνα λόγω κακοκαιρίας

Ούτε μια, ούτε δυο αλλά οκτώ πτήσεις αναγκάστηκαν να αλλάξουν το δρομολόγιό τους και να μην προσγειωθούν στην πρωτεύουσα, αλλά να ανα...


Ούτε μια, ούτε δυο αλλά οκτώ πτήσεις αναγκάστηκαν να αλλάξουν το δρομολόγιό τους και να μην προσγειωθούν στην πρωτεύουσα, αλλά να αναγκαστούν εκτάκτως να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο Χανίων, λόγω δυσχερών καιρικών φαινομένων που επικρατούν στην περιοχή του αερολιμένα Αθηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, o αερολιμένας Χανίων, μέσα σε περίπου μια ώρα, από τις 21.00 απόψε το βράδυ, δέχτηκε οκτώ αεροσκάφη που είχαν αρχικό προορισμό την Αθήνα, όμως λόγω καιρικών συνθηκών δεν μπόρεσαν να προσγειωθούν με αποτέλεσμα να ζητήσουν εκτάκτως άδεια να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο Χανίων.

Πρόκειται για τις εξής πτήσεις που κατέληξαν Χανιά αντί για Αθήνα:

Ολυμπιακή 407 από Κέρκυρα

Aegean 655 από Ρώμη

Ολυμπιακή 325 από Ηράκλειο

Ryanair 1230 από Χανιά

Ολυμπιακή 337 από Χανιά

Aegean 963 από Βουκουρέστι

Aegean 665 από Μιλάνο

Aegean 909 από Λάρνακα

Συνολικά δέκα ήταν οι πτήσεις που δεν προσγειώθηκαν στην Αθήνα, αλλά πήραν εντολή να μεταβούν για προσγείωση στο αεροδρόμιο των Χανίων και της Θεσσαλονίκης. Επίσης, λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας σημειώθηκαν σημαντικές καθυστερήσεις σε αρκετές πτήσεις, ωστόσο η κατάσταση εξομαλύνθηκε αργά το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση