GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παίζονται δύο θέσεις στην Εθνική

Αντίστροφα μετρά η Εθνική Ελλάδας για τον αυριανό, κρίσιμο αγώνα με την Βοσνία στο Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της πρ...


Αντίστροφα μετρά η Εθνική Ελλάδας για τον αυριανό, κρίσιμο αγώνα με την Βοσνία στο Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Ο Μίχαελ Σκίμπε φαίνεται πως έχει καταλήξει στους εννιά από τους έντεκα διεθνείς που προτίθεται να χρησιμοποιήσει κόντρα στους Βόσνιου και έχει δύο διλήμματα όσον αφορά το αρχικό σχήμα.

Ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός θα ξεκινήσει σίγουρα τον Καρνέζη στο τέρμα, τον Τοροσίδη δεξιό μπακ και αριστερό έναν εκ των Τζαβέλλα ή Σταφυλίδη, ενώ στόπερ θα είναι οι Παπασταθόπουλος και Παπαδόπουλος.

Στον άξονα δεδομένη είναι η παρουσία του Σάμαρη, αλλά όχι και του Μανιάτη που έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Αν κριθεί ανέτοιμος, τη θέση του θα πάρει πιθανότατα ο Σταφυλίδης (που είχε παίξει σε αυτή τη θέση και στο παρελθόν), ενώ λιγότερες πιθανότητες συγκεντρώνει η προώθηση του Παπαδόπουλου στη μεσαία γραμμή και η αντικατάστασή του στο κέντρο της άμυνας από τον Οικονόμου.

Στην τριπλέτα πίσω από τον φορ σίγουροι είναι οι Μάνταλος και Φορτούνης, ενώ αν ο Μπακασέτας δεν κριθεί έτοιμος (προέρχεται από μυϊκό τραυματισμό) ίσως τον αντικαταστήσει ο Καρέλης. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Μήτρογλου.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση