GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περιπέτεια στην Κύπρο για τη Τζούλια: Παραλίγο αιχμάλωτη στα Κατεχόμενα!

Πριν από λίγε μέρες, η γνωστή αοιδός Τζούλια Αλεξανδράτου μαζί με τον με τον καλλιτεχνικό παρτενέρ της Τάσο Ποτσέπη (Αγάπη Μόνο) και το...


Πριν από λίγε μέρες, η γνωστή αοιδός Τζούλια Αλεξανδράτου μαζί με τον με τον καλλιτεχνικό παρτενέρ της Τάσο Ποτσέπη (Αγάπη Μόνο) και τον μάνατζέρ τους Σπύρο Ρέβη ταξίδεψαν στην Κύπρο, για επαγγελματικές υποχρεώσεις.
Αφού ξεμπέρδεψαν με εμφανίσεις, καλέσματα και συνεντεύξεις, την Κυριακή η Τζούλια θέλησε να επισκεφθεί τα Κατεχόμενα. Έτσι, μαζί με την παρέα της, πέρασαν χωρίς πρόβλημα  τα τελωνεία της Πράσινης Γραμμής και έφτασαν οδικώς μέχρι την Κερύνεια. 



Αφού έφαγαν και έκαναν τα ψώνια τους, πήραν τον δρόμο της επιστροφής. Όμως, φτάνοντας το βραδάκι πάλι στα σημεία ελέγχου, η Τζούλια δεν έβρισκε την ταυτότητά της. Όπως διαπίστωσε, κάπου την είχε χάσει, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να περάσει στο κυπριακό έδαφος.

Φυσικά της απαγορεύτηκε η έξοδος, με αποτέλεσμα η ίδια και η παρέα της να διανυκτερεύσουν σε ξενοδοχείο στα Κατεχόμενα.

Το επόμενο πρωί, ζήτησαν από άνθρωπο του ξενοδοχείου που διέμεναν στη Λευκωσία να τους φέρει το διαβατήριο της Τζούλιας και τελικά, μετά από ώρες η παρέα… απελευθερώθηκε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση