GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζανακόπουλος: Η ΝΔ εμμένει στη διασπορά ψευδών ειδήσεων

Με ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος επιτέθηκε στη ΝΔ και σημείωσε ότι «η Νέα Δημοκρατία εμμένει στη διασπ...


Με ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος επιτέθηκε στη ΝΔ και σημείωσε ότι «η Νέα Δημοκρατία εμμένει στη διασπορά ψευδών ειδήσεων».

«Η Νέα Δημοκρατία εμμένει στη διασπορά ψευδών ειδήσεων περί δήθεν ανάληψης «τμήματος των μυστικών υπηρεσιών» από το νεοσύστατο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, παρά το γεγονός ότι ο σχετικός συστατικός νόμος – τον οποίο η ΝΔ προφανώς ποτέ δεν διάβασε – δεν προβλέπει επουδενί κάτι τέτοιο», αναφέρει αρχικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στη δήλωσή του και συνεχίζει:

«Αντί να ανασκευάσει, η ΝΔ επιμένει να εντάσσει τους ευαίσθητους τομείς των ατομικών δικαιωμάτων και της εθνικής ασφάλειας στη σταθερή τακτική της για δημιουργία ψευδών εντυπώσεων. Θα όφειλε να προσεγγίζει τα συγκεκριμένα θέματα με μεγαλύτερη προσοχή και νηφαλιότητα. Το επιβάλλει ο θεσμικός της ρόλος».

«Η Κυβέρνηση προστατεύει απολύτως τόσο τα ατομικά δικαιώματα, τις συνταγματικές ελευθερίες και την ιδιωτικότητα των πολιτών, όσο και την εθνική ασφάλεια και το δημόσιο συμφέρον», προσθέτει ο κ. Τζανακόπουλος και επισημαίνει ότι«η ΝΔ οφείλει, σήμερα κιόλας, να αποσύρει τα όσα διακινεί μέσω των επίσημων της ηλεκτρονικών λογαριασμών επικοινωνίας, εμπλέκοντας τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, αλλά εμμέσως και την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, με δήθεν παρακολουθήσεις τηλεφώνων και e-mails πολιτών».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση