Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2016

  Σε ποια χαμάμ της Αθήνας θα ζήσεις μια γνήσια εμπειρία αναζωογόνησης


  Είστε έτοιμοι να ταξιδέψετε στον κόσμο των αισθήσεων και ταυτόχρονα να ζήσετε μια ολοκληρωτική εμπειρία ευεξίας; Τα παραδοσιακά μαροκινά και τούρκικα χαμάμ αναβιώνουν σε ατμοσφαιρικούς χώρους της πόλης και μέσα από την πληθώρα αναζωογονητικών και χαλαρωτικών θεραπειών που βρίσκονται στη διάθεσή σας, σας παρασέρνουν σε μονοπάτια αληθινής ξεκούρασης και ολοκληρωτικής αναζωογόνησης από την κορυφή ως τα νύχια. Οι τιμές τους κυμαίνονται γύρω στα 20-25 ευρώ για μία ώρα πλήρους αναζωογόνησης και ευεξίας.
  Γράφει η Ελπίδα Πιτάκη
  Μυηθείτε σε αυθεντικούς ρυθμούς... Ανατολής

  Hammam

  hammam_1_edited
  Ένα αυθεντικό χαμάμ, που στεγάζεται ένα πανέμορφο νεοκλασικό στο Θησείο, σας περιμένει για να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης και ευεξίας. Δοκιμάστε την απλή θεραπεία ή την Ali Mama hammam, κατά την οποία εξειδικευμένα άτομα σας χαρίζουν μια εμπειρία πλήρους μασάζ από την κορυφή μέχρι τα νύχια για περίπου 1,5 ώρα.
  Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας προσφέρονται δωρεάν τσάι και λουκούμια ή κάποιο σιροπιαστό γλυκάκι. Αφιερώστε λίγο χρόνο και στο άκρως ενημερωμένο κατάστημα του Hammam, ώστε να πάρετε μαζί σας αναζωογονητικά δώρα!
  hammam_edited
  Πληροφορίες
  Τιμές: €25/ 1,5 ώρα απλό χαμάμ
  Μελιδόνη 1, Αθήνα, τηλ. 210 3231073, www.hammam.gr

  Le Hammam

  le_hammam_edited
  Το πρώτο αυθεντικό μαροκινό χαμάμ που λειτούργησε στη Αθήνα βρίσκεται στην Κηφισιά και υπόσχεται να σας ταξιδέψει στον κόσμο των αισθήσεων μέσα από την πληθώρα αναζωογονητικών και χαλαρωτικών θεραπειών που διαθέτει. Το Le Hammam είναι ένας χώρος άκρως ατμοσφαιρικός και χαλαρωτικός, ο οποίος δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό του τη δική σας ολοκληρωτική αναζωογόνησηΓι αυτό μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε ένα κλασικό χαμάμ και να συνεχίσετε στο ειδικό πέτρινο κρεβάτι όπου ειδική σας περιμένουν για να σας τρίψουν με μαύρο σαπούνι από πάστα ελιάς και ευκάλυπτο με το παραδοσιακό γάντι kessa, για μια ολοκληρωμένη εμπειρία ευεξίας. Η αναδομηση του σώματος και του πνεύματος επιτυγχάνεται στο μέγιστο μέσα από τις αποτελεσματικές τεχνικές και τις πολυφασματικές θεραπείες του Le Hammam.
  le_hammam_h_edited
  Τιμές: €20/ χαμάμ
  Πληροφορίες
  Αγ. Τρύφωνος 8, Κηφισιά, τηλ. 210 6233143, www.lehammam.gr, fb page: Le Hammam

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Σε ποια χαμάμ της Αθήνας θα ζήσεις μια γνήσια εμπειρία αναζωογόνησης Rating: 5 Reviewed By: Press- gr