GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συναγερμός στο Κολωνάκι μετά την επίθεση στη γαλλική πρεσβεία

Επίθεση με χειροβομβίδα κατά την οποία τραυματίστηκε ένας αστυνομικός σημειώθηκε στις 4:45 τα ξημερώματα στη Γαλλική Πρεσβεία στη Λεωφό...


Επίθεση με χειροβομβίδα κατά την οποία τραυματίστηκε ένας αστυνομικός σημειώθηκε στις 4:45 τα ξημερώματα στη Γαλλική Πρεσβεία στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας 7. Ήδη στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την αστυνομία, δύο άγνωστα άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα πέταξαν τη χειροβομβίδα περνώντας μπροστά από την πρεσβεία. Η χειροβομβίδα εξερράγη στην είσοδο, με αποτέλεσμα από θραύσματα να τραυματιστεί ελαφρά ο αστυνομικός φρουρός.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις που απέκλεισαν την περιοχή.
Αυτή την ώρα είναι κλειστή η Βασ. Σοφίας και στα δύο ρεύματα, από την οδό Σέκερη μέχρι τη Λεωφόρο Αμαλίας, και η οδός Ακαδημίας από την οδό Κανάρη μέχρι τη Βασ. Σοφίας. Παραμένει άγνωστο πότε θα ανοίξουν οι συγκεκριμένοι δρόμοι, ενώ ήδη παρατηρείται μποτιλιάρισμα στους γύρω δρόμους.
Επιτόπου βρίσκονται πυροτεχνουργοί του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών που συλλέγουν στοιχεία ενώ οι δράστες αναζητούνται.
Φωτογραφίες: Γιάννης Κέμμος



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση