GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Με το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας απολύσεις αποκλείονται!"

«Οδηγούν τη χώρα στα βράχια. Τους ακούμε κιόλας να μιλούν για 4ο μνημόνιο. Καταλαβαίνετε τώρα γιατί ζητάμε εκλογές... χθες;», τονίζει...


«Οδηγούν τη χώρα στα βράχια. Τους ακούμε κιόλας να μιλούν για 4ο μνημόνιο. Καταλαβαίνετε τώρα γιατί ζητάμε εκλογές... χθες;», τονίζει ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης σε συνέντευξή του στο ΑΜΠΕ, επαναλαμβάνοντας με έμφαση το αίτημα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για εκλογές.
Σύμφωνα με τον ίδιο κάθε μέρα η ΝΔ διευρύνει τη διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ και απευθύνεται σε όλους τους ψηφοφόρους ανεξάρτητα από τις επιλογές τους στην κάλπη στο παρελθόν. «Σε αυτήν την κατάσταση που έχει βρεθεί η χώρα μας, όλοι πρέπει να κάνουμε υπερβάσεις. Δεν πρέπει να μας διχάζει το χθες. Πρέπει να μας ενώσει το αύριο. Οι πολίτες δεν θέλουν άλλα ψέματα, δεν θέλουν υποσχέσεις που καταρρέουν την επόμενη των εκλογών. Ζητούν την αλήθεια και ένα ρεαλιστικό σχέδιο που να ζωντανεύει τις χαμένες προσδοκίες τους. Αυτό είναι το μήνυμα που εισπράττουμε», υπογραμμίζει.
Σχετικά με τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές κρούει κώδωνα κινδύνου. «Αισθάνομαι ότι και πάλι ζούμε μια επανάληψη της δήθεν περήφανης διαπραγμάτευσης Τσίπρα- Βαρουφάκη», λέει και ξεκαθαρίζει ότι με το πρόγραμμα της ΝΔ «απολύσεις αποκλείονται», ενώ μιλά για την ανάγκη μείωσης των δημοσίων δαπανών.
Τέλος, για πρώτη φορά μετά τη συγκρότηση νέου ΕΣΡ, υπογραμμίζει τη στάση της ΝΔ. «Βάλαμε τέλος στο καθεστώς ανομίας που προκάλεσε ο κ. Παππάς», τονίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση