GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γάτα ζει εδώ και ένα χρόνο πάνω στον τάφο του αφεντικού της

Ίσως αν ήταν σκύλος, δεν θα προκαλούσε τόση εντύπωση... Αλλά είναι μια γάτα, και οι γάτες δεν φημίζονται για το πόσο πιστές και αφοσιω...


Ίσως αν ήταν σκύλος, δεν θα προκαλούσε τόση εντύπωση... Αλλά είναι μια γάτα, και οι γάτες δεν φημίζονται για το πόσο πιστές και αφοσιωμένες είναι.
Όμως το γατάκι που θα δείτε παρακάτω, σίγουρα ξεχωρίζει: εδώ και ένα χρόνο η νεαρή σε ηλικία γατούλα ζει πάνω στον τάφο του αφεντικού της. Η γυναίκα που είχε τη γατούλα πέθανε πριν από ένα περίπου χρόνο κι έκτοτε το γατάκι δεν φεύγει από το μέρος που την έθαψαν.
Οι μόνες στιγμές που φεύγει από εκεί είναι για να πάει στο σπίτι που μένουν τα παιδιά της μακαρίτισσας της αφεντικίνας της, που ταΐζουν τώρα τη γατούλα.
Σύμφωνα με τη Mirror, κάποιες φορές οι περαστικοί βάζουν φαΐ και λίγο νερό στη γατούλα, η οποία περνά όλη της την ημέρα πάνω στον τάφο της αφεντικίνας της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση