GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φοιτητές έφτιαξαν το πορτρέτο του Στιβ Τζομπς από… πληκτρολόγια – ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Τρεις Ουκρανοί φοιτητές πληροφορικής απέτισαν φόρο τιμής στον εκλιπόντα συνιδρυτή της Apple, Στιβ Τζομπς, κι έφτιαξαν το πορτρέτο του χ...


Τρεις Ουκρανοί φοιτητές πληροφορικής απέτισαν φόρο τιμής στον εκλιπόντα συνιδρυτή της Apple, Στιβ Τζομπς, κι έφτιαξαν το πορτρέτο του χρησιμοποιώντας πλήκτρα από πληκτρολόγια υπολογιστών.
Οι φοιτητές που σπουδάζουν σε μια ιδιωτική σχολή πληροφορικής στην πόλη Μαριούπολη στη νοτιοανατολική Ουκρανία, χρειάστηκαν τρεις μήνες προκειμένου να αποσυναρμολογήσουν περίπου 100 πληκτρολόγια και να φτιάξουν το πορτρέτο του Τζομπς.
«Όταν ξεκίνησα, πέρασα τρεις ώρες για κολλήσω δύο γραμμές από πλήκτρα» δήλωσε ο φοιτητής Ιβάν Κουτσουγκούρα στο ουκρανικό τηλεοπτικό δίκτυο TRK Ukraine.
«Έκαψα τα δάχτυλά μου, ήταν ζεστή κόλλα... Έπρεπε να κάνω διαλείμματα... διότι πόναγα στη μέση μου, επομένως ήταν πολύ δύσκολο».
Το έργο τέχνης, που περιλαμβάνει τις λέξεις "Apple", "Στιβ Τζομπς" και "iPhone" κρέμεται προς το παρόν στον τοίχο μιας αίθουσας στη σχολή των τριών φοιτητών.
Δείτε τη φωτο:
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση