GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κτηματομεσίτης ομολόγησε τη δολοφονία επτά γυναικών στις Η.Π.Α

Ένας κτηματομεσίτης, που συνελήφθη στη Νότια Καρολίνα επειδή κρατούσε αιχμάλωτη, δεμένη με αλυσίδες, μια γυναίκα, ομολόγησε ότι ευθύνετ...


Ένας κτηματομεσίτης, που συνελήφθη στη Νότια Καρολίνα επειδή κρατούσε αιχμάλωτη, δεμένη με αλυσίδες, μια γυναίκα, ομολόγησε ότι ευθύνεται για επτά ανθρωποκτονίες, μεταξύ των οποίων και για έναν τετραπλό φόνο που έμενε ανεξιχνίαστος εδώ και 13 χρόνια.
Ο Τοντ Κρίστοφερ Κόλχιπ, ο οποίος ήταν γνωστός στις αρχές εδώ και 30 χρόνια για σεξουαλικά αδικήματα που είχε διαπράξει, κατηγορείται ότι σκότωσε τέσσερις ανθρώπους μέσα σε μια αντιπροσωπεία δικύκλων τον Νοέμβριο του 2003 στο Τσέσνι της Νότιας Καρολίνας. Όπως είπε ο σερίφης Τσακ Ράικ, το μυστήριο τόσων ετών λύθηκε αφού ο ύποπτος "ανέφερε στις αρχές λεπτομέρειες που κανείς άλλος δεν μπορούσε να γνωρίζει".
Το Σάββατο ο Κόλχιπ υπέδειξε στους αστυνομικούς δύο τάφους που είχε σκάψει στον κήπο του σπιτιού του, όπου την Παρασκευή βρέθηκε άλλο ένα πτώμα.
Ο 45χρονος κτηματομεσίτης συνελήφθη την Πέμπτη όταν σε ένα οικόπεδο που του ανήκε βρέθηκε μια γυναίκα, κλεισμένη μέσα σε ένα μεταλλικό κοντέινερ και δεμένη από τα πόδια και τον λαιμό με αλυσίδες. Η γυναίκα αυτή, η Κέιλα Μπράουν, 30 ετών, είχε εξαφανιστεί τον Αύγουστο μαζί με τον σύντροφό της, τον Τσαρλς Κάρβερ. Είπε στους αστυνομικούς που την βρήκαν επειδή άκουσαν τα ουρλιαχτά της ότι ο Κόλχιπ σκότωσε τον Κάρβερ μπροστά στα μάτια της, πυροβολώντας τον πολλές φορές στο στήθος και ότι κρατούσε την ίδια στο κοντέινερ επί δύο μήνες.
Το πτώμα που βρέθηκε την Παρασκευή διαπιστώθηκε ότι ήταν εκείνο του Κάρβερ, όμως ακόμη δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες στον Κόλχιπ για τον φόνο αυτό.
Ο 45χρονος είχε καταγραφεί ως σεξουαλικός παραβάτης το 1987 όταν, σε ηλικία μόλις 15 ετών, επιτέθηκε σε μια 14χρονη στην Αριζόνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση