GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η δήλωση του Στραματσόνι που θα συζητηθεί

Πανέτοιμοι να τα δώσουν όλα για νίκη επί του Άγιαξ είναι όλοι στον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τον Αντρέα Στραματσόνι. Ο Ιταλός προπονητής στη...


Πανέτοιμοι να τα δώσουν όλα για νίκη επί του Άγιαξ είναι όλοι στον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τον Αντρέα Στραματσόνι. Ο Ιταλός προπονητής στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού εκτός έδρας αγώνα με τους Ολλανδούς τόνισε ότι η ομάδα του θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να δώσει χαρά στον κόσμο που θα βρεθεί στις εξέδρες του «Αμστερνταμ Αρίνα».

«Αύριο θα δώσουμε τον πρώτο μας αγώνα μετά από δύο άσχημα αποτελέσματα (σ.σ. Σταντάρ Λιέγης, Ολυμπιακό). Αυτό που θέλουμε είναι να αντιδράσουμε απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα», είπε αρχικά ο Στραματσόνι και συνέχισε: «Είναι υποχρέωση και για τους οπαδούς μας που θα έρθουν από κάθε άκρη του κόσμου για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι. Δε μπορούμε να υποσχεθούμε τίποτα, μόνο ότι θα προσπαθήσουμε. Θέλουμε όλοι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και μετά να δούμε το ματς της Κυριακής».

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν οι παίκτες του «τριφυλλιού» έχουν κίνητρο στην αυριανή αναμέτρηση, απάντησε: «Όταν παίζεις σε ένα τέτοιο γήπεδο κι απέναντι σε μία τέτοια ομάδα είναι αδύνατον να μην έχεις κίνητρο. Είμαι βέβαιος πως θα δώσουμε όλοι το 110% των δυνάμεων μας προκειμένου να τα καταφέρουμε. Αν κάποιος αύριο μπει στο γήπεδο και δεν έχει κίνητρο είναι καλύτερο να σταματήσει το ποδόσφαιρο».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση