GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιμένει η «μαύρη χήρα» της Αργολίδας – Θα αποδειχθεί η αθωότητά μου

Αποφασισμένη να διακηρύξει με πάθος την αθωότητά της θα περάσει αύριο το κατώφλι του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Τρίπολης, η «μαύρη χήρα»...


Αποφασισμένη να διακηρύξει με πάθος την αθωότητά της θα περάσει αύριο το κατώφλι του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Τρίπολης, η «μαύρη χήρα» της Αργολίδας, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία του 42χρονου συζύγου της, Θανάση Λάμπρου.

Η 38χρονη Δήμητρα Βούλγαρη, κατηγορείται ότι σκότωσε με δύο σφαίρες, σε κεφάλι και κοιλιά, τον άτυχο ναυτικό με τον οποίο έχει μια κόρη, σε σπίτι φίλου τους, στην Κοιλάδα Ερμιονίδας στην Αργολίδα, στις 8 Δεκεμβρίου 2014.

«Δεν τον σκότωσα εγώ! Δεν είχα κίνητρο. Θα αποδειχθεί η αθωότητά μου», υποστηρίζει η 38χρονη, εμμένοντας στην αρχική της θέση, ενώ πριν από περίπου έξι μήνες, προσπάθησε να ανατρέψει το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, το οποίο την παραπέμπει σε δίκη.

«Ουδέποτε ομολόγησα τον φόνο» επιμένει, ακυρώνοντας για ακόμα μία φορά την αρχική ομολογία της, τον Ιούλιο του 2015, για την οποία ισχυρίζεται ότι ελήφθη κάτω από έντονες πιέσεις από τους αστυνομικούς και έπειτα από εξαντλητική ανάκριση. Τότε, εφτά μήνες μετά το έγκλημα (και αφού εμφανιζόταν στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», εκλιπαρώντας όσους γνώριζαν κάτι να μιλήσουν, για να αποκαλυφθεί ο φονιάς), φέρεται ότι είχε ομολογήσει ενώπιον των ανδρών της Ασφαλείας Ναυπλίου, που σύμφωνα με την ίδια, την ανέκριναν επί 21 ώρες: «Ναι, εγώ το έκανα. Τελειώνετε τώρα, ρε παιδιά, χαράζει. Αφήστε με να φύγω, να απολαύσω αυτήν την υπέροχη μέρα» λέγεται ότι είχε πει.

Η Βούλγαρη, είχε καταθέσει μήνυση εναντίον δύο αστυνομικών της Ασφάλειας Ναυπλίου και κατά παντός υπευθύνου, ισχυριζόμενη ότι απέσπασαν την ομολογία της εν μέσω βασανιστηρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση