GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρίγκιπας Χάρι: Τα έχω με την Μέγκαν Μαρκλ, σταματήστε να την ενοχλείτε

Μετά από οργιώδη δημοσιεύματα του τελευταίου μήνα, σε μια σπάνια ανακοίνωση, ο πρίγκιπας Χάρι επισημοποίησε τη νέα του σχέση με την αμε...


Μετά από οργιώδη δημοσιεύματα του τελευταίου μήνα, σε μια σπάνια ανακοίνωση, ο πρίγκιπας Χάρι επισημοποίησε τη νέα του σχέση με την αμερικανίδα ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ και κατήγγειλε την "παρενόχληση" που υφίσταται η 35χρονη αγαπημένη του.
Στην ανακοίνωση, ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ επικρίνει τα μέσα ενημέρωσης για παρείσφρηση στην ιδιωτική ζωή της νέας του φίλης, λέγοντας ότι η Μαρκλ υφίσταται "σειρά καταχρήσεων και παρενοχλήσεων", επιβεβαιώνοντας για πρώτη φορά το ειδύλλιο μεταξύ του μικρότερου γιου της αείμνηστης Νταϊάνας και της μιγάδας ηθοποιού, γνωστής για τον ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά "Suits".
"Ο πρίγκιπας Χάρι ανησυχεί για την ασφάλεια της δεσποινίδας Μαρκλ και είναι βαθιά απογοητευμένος που δεν ήταν σε θέση να την προστατεύσει. Δεν είναι φυσιολογικό η δίδα Μαρκλ να υφίσταται τέτοια επίθεση ύστερα από μερικούς μήνες σχέσης", προστίθεται στην ανακοίνωση.
Τα Ανάκτορα καταγγέλλουν κυρίως "τη δυσφήμιση στην πρώτη σελίδα εφημερίδας εθνικής εμβέλειας" και τις απόπειρες παράνομων παρεισφρήσεων δημοσιογράφων και φωτογράφων στην κατοικία της ηθοποιού.
Το παλάτι, ακόμη, προσθέτει πως «αυτό δεν είναι ένα παιχνίδι, είναι η ζωή της και η ζωή του».
Δημοσίευμα του US Weekly, μάλιστα, θέλει την σχέση τους να είναι αρκετά σοβαρή με την ηθοποιό, να έχει γνωρίσει τον πρίγκιπα Κάρολο σε εκδήλωση. Το περιοδικό ανέφερε πως η Μέγκαν κέρδισε τον Κάρολο, ο οποίος έδωσε την έγκρισή του.
«Πήγε καλά. Ολοι αγάπησαν την Μέγκαν».
Μάλιστα, το περιοδικό σημείωνε πως ο πρίγκιπας Χάρι ταξίδεψε στο Τορόντο και επισκέφτηκε το σπίτι της αγαπημένης του.
Ο Χάρι είναι ο πέμπτος στη σειρά διαδοχής στο βρετανικό θρόνο μετά τον πατέρα του Κάρολο, τον αδελφό του Ουίλιαμ και τα δύο παιδιά αυτού, "ξέρει ότι οι σχολιαστές θα πουν ότι αυτό 'είναι το τίμημα', 'είναι μέρος του παιχνιδιού'. Αυτό δεν είναι παιχνίδι, είναι η ζωή της και η ζωή του πρίγκιπα", προσθέτει η ανακοίνωση.
Ο πρίγκιπας της Ουαλίας, του οποίου οι νεανικές περιπέτειες που έδωσαν τη φήμη του μεγάλου γλεντζέ, αναγκάστηκε τα τελευταία χρόνια να διαμορφώσει την εικόνα ενός πιο ώριμου προσώπου. Η ένταξή του στον βρετανικό στρατό, κυρίως η συμμετοχή του στην αποστολή στο Αφγανιστάν, συνέτεινε στην εξέλιξη αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση