GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέθανε ο επιχειρηματίας Νίκος Σαγιάκος

Ο γνωστός επιχειρηματίας που δραστηριοποιούνταν με καταστήματα υποδημάτων στο Περιστέρι, έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο δημιουργώντα...


Ο γνωστός επιχειρηματίας που δραστηριοποιούνταν με καταστήματα υποδημάτων στο Περιστέρι, έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο δημιουργώντας θλίψη σε όλη την τοπική κοινωνία.
Ο Νίκος Σαγιάκος γεννήθηκε το έτος 1952, στο χωριό «του Καλού» του Πύργου Δυρού Λακωνίας.
Τελείωσε το Δημοτικό στο χωριό και ερχόμενος να εγκατασταθεί στην Αθήνα το έτος 1965, τελείωσε τις τρεις τάξεις του νυχτερινού Γυμνασίου της Ιονίδιου Σχολής του Πειραιά.
Ήταν παντρεμένος με την Κατερίνα με δύο κόρες, την Ουρανία και την Ελένη. Η πρώτη είναι Δημοτική Σύμβουλος Περιστερίου και Δικηγόρος Αθηνών ενώ η δεύτερη απόφοιτος του Οικονομικού Τμήματος της Σχολής Νομικών Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών, με σπουδές επίσης στο εξωτερικό.
Γεννήθηκε και έζησε στην Μάνη μέχρι και τα πρώτα χρόνια της εφηβείας του, άφησε το χωριό αρκετά νωρίς προκειμένου να μεταβεί στην Αθήνα και να αποκατασταθεί επαγγελματικά. Η αγάπη του και η όρεξη για δουλειά, το θάρρος και η τόλμη που τον διέκρινε απετέλεσε τα όπλα του σε κάθε είδους δυσκολία που εμφανιζόταν μπροστά του.
Έχει δημιουργήσει 11 καταστήματα λιανικής πώλησης από τα οποία 5 είναι ιδιόκτητα, σε έξι διαφορετικά σημεία στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας μεταξύ αυτών και στο Περιστέρι.
Σήμερα Δευτέρα 7 Νοεμβρίου, η οικογένεια, οι φίλοι και οι συνεργάτες θα πουν το τελευταίο αντίο στον Νίκο Σαγιάκο ξεκινώντας από την οικία του εν συνεχεία στην εξόδιο ακολουθία που θα τελεστεί στις 13:30, στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμός της Θεοτόκου Περιστερίου (πλατεία Δημαρχείου), και τέλος στη ταφή που θα γίνει στο κοιμητήριο Περιστερίου.
Η οικογένεια του Νίκου Σαγιάκου επιθυμεί αντί στεφάνων να γίνει προσφορά στη μνήμη του, στο σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα», στην Ενορία του χωριού Καλού στην Αρεόπολη Λακωνίας και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Περιστερίου.
Πηγή: peristerinews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση