GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σάλος (στο Κρεμλίνο) για τις φωτογραφίες της συζύγου του υφυπουργού Άμυνας!

Έντονες αντιδράσεις από μέλη της Ρωσικής κυβέρνησης, όπως και από την αντιπολίτευση, για τις προκλητικές φωτογραφίες τη συζύγου του υφυπ...

Έντονες αντιδράσεις από μέλη της Ρωσικής κυβέρνησης, όπως και από την αντιπολίτευση, για τις προκλητικές φωτογραφίες τη συζύγου του υφυπουργού Άμυνας Τιμούρ Ιβάνοφ.
Σάλος έχει ξεσπάσει στη Ρωσία από τη δημοσίευση προκλητικών φωτογραφιών της , σε στιγμές ξεγνοιασιάς από τις διακοπές της σε τροπικό νησί.


Η Svetlana Zakharova ταξίδεψε από τη Μόσχα σε κάποιο τροπικό νησί και θέλησε να "διαφημίσει" τις διακοπές της δημοσιεύοντας τις φωτογραφίες της, στις οποίες φορά μόνο τα απαραίτητα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σηκώνοντας έτσι αντιδράσεις πολιτικών και πολιτών.

Η 45χρονη, που διαθέτει και κατάστημα με πολυτελή είδη ένδυσης στη Μόσχα, είναι σύζυγος του υφυπουργού Άμυνας της Ρωσικής κυβέρνησης, με αποτέλεσμα οι ψίθυροι στο Κρεμλίνο δεν άργησαν να αρχίσουν, με τους πιο συντηρητικούς να ζητούν από τον πρόεδρο Πούτιν να επιληφθεί του θέματος και να τιμωρήσει τον υφυπουργό και την αποκαλυπτική σύζυγό του.


"Πρέπει να γίνει βέβαια να γίνει επίπληξη, να τιμωρηθεί. Νομίζω ότι μία δημόσια επίπληξη θα είναι καλή για εκείνη σε αυτήν την περίπτωση. Ο σεβαστός υπουργός Άμυνας πρέπει να δώσει προσοχή στο τι κάνει η σύζυγος του συνεργάτη του", τόνισε ένας από τους βουλευτές.




"Τουλάχιστον τώρα οι στρατιώτες μας ξέρουν για ποιας τις διακοπές πληρώνουν με τις ζωές τους στη Συρία", έγραψε ένας χρήστης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Εξ ίσου καταγγελτικές ήταν και τα υπόλοιπα σχόλια στις αναρτήσεις της κα. Zakharova.





(ΠΗΓΗ: Dailymail)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση