GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα έρχονται στα Γιάννενα

Ταξίδι αλληλεγγύης στην Ελλάδα για να βρεθούν κοντά στους πρόσφυγες θα πραγματοποιήσουν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα, σε...


Ταξίδι αλληλεγγύης στην Ελλάδα για να βρεθούν κοντά στους πρόσφυγες θα πραγματοποιήσουν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα, σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες και την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι ποδοσφαιριστές θα ταξιδέψουν την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στα Ιωάννινα, όπου θα δώσουν συνέντευξη τύπου και θα πραγματοποιήσουν εργαστήρια ποδοσφαίρου μαζί με περίπου 150 πρόσφυγες, παιδιά και ενήλικες, που διαμένουν σε χώρους προσωρινής φιλοξενίας. Το ίδιο απόγευμα οι παλαίμαχοι της Μπαρτσελόνα και της ΠΑΣ Γιάννινα θα παίξουν φιλικό παιχνίδι στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες».

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, ο Σύλλογος των Παικτών της Μπαρτσελόνα επιθυμεί να συμβάλει στην ευαισθητοποίηση της διεθνούς κοινότητας σχετικά με τη δύσκολη κατάσταση των προσφύγων στην Ελλάδα και να προωθήσει μια εκστρατεία εξεύρεσης πόρων για την κάλυψη των ανθρωπιστικών αναγκών τους.

Τα ονόματα των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της Μπαρτσελόνα που θα συμμετάσχουν στην αποστολή, θα ανακοινωθούν σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση