GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ακρόπολη: Καταδίκη για τη λίστα δημοσιογράφων που εκπαιδεύονταν από το ΔΝΤ

Σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών, με αναστολή, καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο ο υπεύθυνος της εφημερίδας «Ακρόπολη», Α. Βα...


Σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών, με αναστολή, καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο ο υπεύθυνος της εφημερίδας «Ακρόπολη», Α. Βασιλάκης, για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος των δημοσιογράφων Δ. Οικονόμου και Β. Λυριτζή. 
 
Η υπόθεση αφορούσε δημοσιεύματα της εφημερίδας τον Ιούνιο του 2015 σύμφωνα με τα οποία οι δυο δημοσιογράφοι φέρονταν να  είχαν παρακολουθήσει «σεμινάρια» σε Αθήνα και Ουάσιγκτον προκειμένου να προβάλλουν τις απόψεις του ΔΝΤ και της Κομισιόν.
 
Υπενθυμίζεται ότι η εφημερίδα δημοσίευσε λίστα με ονόματα εκδοτών και δημοσιογράφων υποστηρίζοντας ότι «εκπαιδεύονται» από το ΔΝΤ και την Κομισιόν ώστε να εκφράζουν τις θέσεις τους. 
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι στη δικαιοσύνη έχουν προσφύγει και άλλοι γνωστοί δημοσιογράφοι τα ονόματα των οποίων αναφέρονταν στην περίφημη λίστα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση