GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αμυντικού τύπου η χειροβομβίδα που εξερράγη στην γαλλική πρεσβεία

Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας και στην οδό Ακαδημίας που είχε διακοπεί το πρωί, λόγω της επίθεσης με χ...


Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας και στην οδό Ακαδημίας που είχε διακοπεί το πρωί, λόγω της επίθεσης με χειροβομβίδα στη Γαλλική Πρεσβεία, καθώς ολοκληρώθηκαν οι έρευνες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.
Από τα θραύσματα που περισυνελέγησαν διαπιστώθηκε ότι η χειροβομβίδα είναι αμυντικού τύπου και εξερράγη σε απόσταση περίπου 3 μέτρων από την αλεξίσφαιρη σκοπιά, όπου βρισκόταν ο 33χρονος ειδικός φρουρός, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά στον μηρό, καθώς βγήκε για να δει τι συμβαίνει.
Υπενθυμίζεται ότι τη χειροβομβίδα πέταξαν δύο άτομα, με κράνη, που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού μαύρου χρώματος. Μια μοτοσικλέτα ίδιου τύπου, με κλεμμένες πινακίδες, που εντοπίστηκε λίγο αργότερα στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Σόλωνος στα Εξάρχεια, μεταφέρθηκε ήδη στην εγκληματολογική υπηρεσία και εξετάζεται.
Παράλληλα, οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας συλλέγουν και μελετούν τα βίντεο από τις κάμερες της περιοχής, οι οποίες πιθανότατα έχουν καταγράψει τους δράστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση