GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χαρίτσης: Αλλαγές του παραγωγικού μοντέλου και στήριξη του κόσμου της εργασίας

Με νέα χρηματοοικονομικά εργαλεία για τις επιχειρήσεις, με τη βέλτιστη αξιοποίηση των διαθέσιμων πόρων, ώστε αυτοί να έχουν, μέσω της μόχ...


Με νέα χρηματοοικονομικά εργαλεία για τις επιχειρήσεις, με τη βέλτιστη αξιοποίηση των διαθέσιμων πόρων, ώστε αυτοί να έχουν, μέσω της μόχλευσης, πολλαπλασιαστικά αποτελέσματα για την ελληνική οικονομία και με θεσμικές παρεμβάσεις, η ηγεσία του υπουργείου Οικονομίας στοχεύει στην ανατροπή του κλίματος αποεπένδυσης. Αυτό σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης.

Επιδίωξη είναι τόσο η προσέλκυση στρατηγικών επενδύσεων όσο και η σύσταση και ανάπτυξη δυναμικών και καινοτόμων μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

«Στοχεύουμε σε επενδύσεις, δημόσιες και ιδιωτικές που θα είναι βιώσιμες οικονομικά και περιβαλλοντικά, και θα δημιουργούν ποιοτικές θέσεις εργασίας», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός.

Σχετικά με τα ευρήματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων ο κ. Χαρίτσης υπογραμμίζει ότι η εικόνα που σχηματίζει ο ίδιος, τόσο από τις καταγραφές της κοινής γνώμης όσο και από την άμεση επαφή με την κοινωνία, δεν είναι ότι οι πολίτες στρέφονται προς την αξιωματική αντιπολίτευση αλλά ότι οι άνθρωποι εξακολουθούν να έχουν υψηλές προσδοκίες από αυτή την κυβέρνηση «και γι' αυτό το λόγο - και πολύ καλά κάνουν - μας κρίνουν με αυστηρά κριτήρια» όπως σημείωσε.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση