GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για διακοπές στην Κρήτη ο νέος Αμερικανός Πρέσβης

Δεν πρόλαβε να περάσει ένας μήνας από την τελευταία του επίσκεψη στα Χανιά και ξαναγύρισε, ο νέος Αμερικανός Πρέσβης Τζέφρι Πάιατ (Ge...


Δεν πρόλαβε να περάσει ένας μήνας από την τελευταία του επίσκεψη στα Χανιά και ξαναγύρισε, ο νέος Αμερικανός Πρέσβης Τζέφρι Πάιατ (Geoffrey Payatt).

Φυσιολάτρης και μαγεμένος από την φυσική ομορφιά του τόπου, ο κ. Πάιατ αυτή τη φορά, έφτασε στα Χανιά για λόγους αναψυχής την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου, παρέα με τη σύζυγό του Μαρία.

Ο Αμερικανός πρέσβης διέμεινε σε γνωστό ξενοδοχείο της παλιάς πόλης των Χανίων ωστόσο δεν σταμάτησε τις εξορμήσεις στα χωριά αλλά και τα αξιοθέατα του νομού, απ΄όπου ανέβαζε συνεχώς φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του zarpanews.gr, o Τζέφρι Πάιατ απόλαυσε τις βόλτες του στα γραφικά σοκάκια του παλιού λιμανιού ενώ την Παρασκευή επισκέφθηκε τα Σφακιά, όπου και πέρασε το Φαράγγι της Ίμπρου και στη συνέχεια έκανε τη βόλτα του στη Χώρα Σφακίων.

Ακόμα, επισκέφθηκε και το Μουσείο της Αρχαίας Ελεύθερνας στο Ρέθυμνο και αναχώρησε από τα Χανιά σήμερα το πρωί, έχοντας στη βαλίτσα του τις καλύτερες αναμνήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση