GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εισαγγελέας για δημοσιεύματα που έλεγαν έπαυλη το σπίτι Μπίκα

Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσαν δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών με αφορμή βίαιες πράξεις στο χώρο του αθλητισμού και συγκε...


Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσαν δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών με αφορμή βίαιες πράξεις στο χώρο του αθλητισμού και συγκεκριμένα την υπόθεση του σπιτιού του παραιτηθέντος αρχιδιαιτητή, Γιώργου Μπίκα, στην Χαλκιδική που οδήγησε στην προσωρινή διακοπή του πρωταθλήματος.

Ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών κ. Ηλίας Ζαγοραίος διέταξε στην διενέργεια έρευνας προκειμένου να αναζητηθούν ενδεχόμενες ευθύνες.

Η εισαγγελική έρευνα διενεργείται από τους αθλητικούς εισαγγελείς σύμφωνα με το νόμο 2725 του 1999 όπως έχει τροποποιηθεί και προβλέπει σειρά κυρώσεων για υπευθύνους του Τύπου και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης εν γένει για εμπρηστικά δημοσιεύματα που σχετίζονται με βίαια γεγονότα και λοιπά.

Η έρευνα αφορά σε δημοσιεύματα τα οποία εμφάνιζαν ως "έπαυλη" το εξοχικό του αρχιδιαιτητή στην Χαλκιδική και μάλιστα ανέφεραν το σημείο που βρισκόταν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση