GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι πρώτες σκέψεις του Μπέντο για την ενίσχυση του Ολυμπιακού

Στους μεγάλους συλλόγους συνηθίζεται να γίνεται μία πρώτη προεργασία – προετοιμασία πολύ καιρό πριν από την εκάστοτε μεταγραφική περί...


Στους μεγάλους συλλόγους συνηθίζεται να γίνεται μία πρώτη προεργασία – προετοιμασία πολύ καιρό πριν από την εκάστοτε μεταγραφική περίοδο.

Έτσι και στον Ολυμπιακό ετοιμάζονται για παν ενδεχόμενο, ώστε να είναι έτοιμοι τον Ιανουάριο και τις προτάσεις που θα γίνουν στον Πάουλο Μπέντο για την ενίσχυση της ομάδας του.

Εκείνο, όμως, που προκύπτει είναι πως ο Πορτογάλος τεχνικός δεν «καίγεται» για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ, αφού έχει ως πρώτο μέλημα να δέσουν οι παίκτες που έχει τώρα στη διάθεσή του. Παράλληλα, πρόθεση του 47χρονου προπονητή είναι να γίνει ένα ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ, αφού αυτή τη στιγμή γίνονται προπονήσεις με 31 παίκτες, σχεδόν τρεις ενδεκάδες δηλαδή!

Από εκεί και πέρα, σημαντικό ρόλο θα έχει η πορεία των πρωταθλητών Ελλάδας στο Europa League, στο οποίο με μία ισοπαλία με την Γιούνγκ Μπόις θα κλειδώσει η πρόκριση στους «32» της διοργάνωσης. Πρώτος στόχος, πάντως, παραμένει η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Σίγουρα ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για αριστερό μπακ, με την περίπτωση του Μεντί της Χάβρης να παραμένει δύσκολη, αφού η γαλλική ομάδα δείχνει πως ποντάρει πολλά στην παρουσία του νεαρού άσου για την επιστροφή της στην Ligue 1.

Επίσης, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε αναζήτηση του παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Γκονσάλο Πασιένσια στην επίθεση, από τη στιγμή που ο Πορτογάλος θα επιστρέψει πρόωρα στην Πόρτο, με τις πληροφορίες να θέλουν τον Καρίμ Ανσαριφάρντ να βρίσκεται ψηλά στη σχετική λίστα.

Αξίζει, όμως, να σημειωθεί πως από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός περάσει στην επόμενη φάση του Europa League, έχει δικαίωμα για τρεις αλλαγές, με μία από αυτές να είναι σίγουρα του Πάρντο που δείχνει να ανεβαίνει και σίγουρα θα εμπιστευτεί περισσότερο στο β' μισό της σεζόν ο Μπέντο.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, δεν έχει γίνει καμία επί της ουσίας συζήτηση ανάμεσα στον Πορτογάλο τεχνικό και τη διοίκηση του συλλόγου για τα μεταγραφικά, κάτι που αναμένεται να γίνει το αμέσως προσεχές διάστημα.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση