GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν άξιζε τέτοιο πολιτικό φινάλε στον Πολύδωρα...

Stavros Papantoniou Κρίμα για τον Πολύδωρα, γιατί πίστευα ότι θα έχει περισσότερη ευφυία για να καταλάβει ότι από την όλη διαδικασία μό...


Stavros Papantoniou
Κρίμα για τον Πολύδωρα, γιατί πίστευα ότι θα έχει περισσότερη ευφυία για να καταλάβει ότι από την όλη διαδικασία μόνο χαμένος μπορούσε να βγει.
Σε δύο μέρες διέσυρε την (μικρή ή μεγάλη, δεν έχει σημασία) ιστορία του στην κεντροδεξιά, αφού έγινε παιχνίδι – χωρίς καν να το καταλάβει- στις πονηρές προθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Εκτός αν πίστεψε πραγματικά ότι ο πρωθυπουργός ξαφνικά αγάπησε την τιμιότητα του ή τα ωραία του λατινικά. Άσχετα αν δεν του βγήκε του ΣΥΡΙΖΑ, ο Πολύδωρας αυτό το διήμερο έπαιξε ένα παιχνίδι που δεν τον τιμά. Όλα αυτά θα μπορούσε να τα είχε αποφύγει λέγοντας απλά «Ευχαριστώ, αλλά δεν ενδιαφέρομαι» και να κρατήσει στο φινάλε την πολιτική του αξιοπρέπεια. Δεν το ζύγισε όμως σωστά και κάπως έτσι έπεσε σήμερα οριστικά η αυλαία της πολιτικής του διαδρομής.
Εμπαιζόμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ και απορριπτόμενος από τη ΝΔ. Δεν του άξιζε τέτοιο πολιτικό φινάλε, γιατί όντως πολιτεύτηκε έντιμα στην πολιτική του διαδρομή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση