GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια δίνει μάχη για τη ζωή της - ΦΩΤΟ

Η θρυλική τραγουδίστρια για ακόμη μια φορά πολεμάει σαν παλικάρι αντιμετωπίζοντας νέα περιπέτεια με την υγεία της. Η μοιραία ντίβα της ...


Η θρυλική τραγουδίστρια για ακόμη μια φορά πολεμάει σαν παλικάρι αντιμετωπίζοντας νέα περιπέτεια με την υγεία της. Η μοιραία ντίβα της πίστας Μπέμπα Μπλανς νοσηλεύεται από την Κυριακή σε δημόσιο νοσοκομείο και σύμφωνα με πληροφορίες υποφέρει από βαριά αναιμία.
«Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και να μην υπάρχει κάτι που να μας γυρίσει πίσω στα παλιά, όταν χρειάστηκε να κάνει θεραπεία για να ξεπεράσει τον καρκίνο από τον οποίο είχε προσβληθεί το 2009. Τα τελευταία χρόνια όλα έδειχναν ότι το πρόβλημα είχε ξεπεραστεί λέει στην Espresso άνθρωπος από το περιβάλλον της τραγουδίστριας.
Η ίδια είχε μιλήσει στην Espresso για την ασθένειά της τονίζοντας ότι δεν το βάζει κάτω: «Ναι δεν το κρύβω, πάσχω από καρκίνο στο παχύ έντερο, την αρρώστια η οποία δυστυχώς χτυπάει πολύ κόσμο τα τελευταία χρόνια. Αλλά είμαι παλικάρι. Πιστεύω ότι θα γίνω γρήγορα καλά. Από μικρή πολεμάω, δεν θα τα παρατήσω τώρα». Μάλιστα, η αλήθεια είναι ότι το 2015 ύστερα από την κατάλληλη θεραπεία αλλά και ένα τάμα που έκανε στην Παναγία είχε γίνει καλά, εκπλήσσοντας ακόμη και τους έμπειρους γιατρούς που είχαν εκπλαγεί από τη βελτίωση.
Στο πλευρό της
«Η αλήθεια είναι ότι από την πρώτη στιγμή που κατάλαβα πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση της υγείας μου, άρχισα να προσεύχομαι. Κάπου μέσα μου ήξερα πως η Παναγία θα με βοηθούσε, όπως κι έγινε» είχε δηλώσει η Μπέμπα Μπλανς η οποία όπως τότε, έτσι και τώρα έχει στο πλευρό της την κόρη της, τις γνωστές της από τα παλιά, τραγουδίστριες Γιώτα Γιάννα και Ξανθή Περάκη και κάποιες φίλες της.
ΠΗΓΗ: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση