GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπόθεση Αγραφιώτου - Η γυναίκα που είδε το «κτήνος»

Νέα τροπή στο θρίλερ της φρικτής δολοφονίας της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου δίνει η αποκάλυψη της Αγγελικής Νικολούλη ότι μια γυναίκ...


Νέα τροπή στο θρίλερ της φρικτής δολοφονίας της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου δίνει η αποκάλυψη της Αγγελικής Νικολούλη ότι μια γυναίκα υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης που δέχτηκε από τον άγνωστο μανιακό, ο οποίος τη χτυπούσε και την έσερνε στο τρίτο υπόγειο του σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι.
Μέσα από την τηλεοπτική της εκπομπή της, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι υπήρχε μάρτυρας που είδε όσα εφιαλτικά έζησε η άτυχη 69χρονη στα χέρια του ανθρωπόμορφου κτήνους τον περασμένο Απρίλιο και της απηύθυνε δημόσια έκκληση να βγει επιτέλους και να περιγράψει όσα εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια της.
«Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι εκεί στο δεύτερο υπόγειο, εκείνο το μεσημέρι σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο υπήρχε μια γυναίκα μάρτυρας. Μια γυναίκα που είδε μπροστά της τη σκηνή και πίστεψε ότι είναι ένας καβγάς μιας ώριμης κυρίας, ίσως με έναν εραστή. Δεν αντέδρασε, γιατί φοβήθηκε όπως έβλεπε να τη χτυπά, απλά κρύφτηκε στο αυτοκίνητο και παρακολουθούσε μέχρι τη στιγμή που την πήγε κάτω..» ανέφερε η Αγγελική Νικολούλη και συνέχισε: «Και καλά εκείνη την ώρα είπατε ότι είδατε μια ώριμη κυρία, πιθανόν με κάποιον εραστή, νεαρό, που τη χτυπούσε με το κεφάλι στον τοίχο και μόλις την κατέβασε κάτω εσείς φύγατε βιαστικά. Μετά, γιατί δεν βγήκατε να πείτε κάτι;».
ΠΗΓΗ: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση