GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μένει μέχρι νεωτέρας αλλά θα δίνει... εξετάσεις ο Στραματσόνι

Παραμένει, μέχρι νεωτέρας, στον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Αντρέα Στραματσόνι, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Γιάννη Αλαφούζο.  Όπως...


Παραμένει, μέχρι νεωτέρας, στον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Αντρέα Στραματσόνι, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Γιάννη Αλαφούζο. 

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 o Tάσος Νικολογιάννης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ζήτησε εξηγήσεις από τον Ιταλό προπονητή για την κακή εικόνα της ομάδας, τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό και τους πολλούς τραυματισμούς, αλλά οι δυο πλευρές συνεχίζουν τη συνεργασία τους. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι δεν θα είναι υπό κρίση. 

Το αντίθετο. Ο «Στράμα» θα δίνει καθημερινά εξετάσεις και κάθε άλλο παρά σίγουρο είναι το μέλλον του στο «τριφύλλι». Ο Αλαφούζος, μάλιστα, μίλησε με σκληρή γλώσσα στον Ιταλό, στέλνοντας το μήνυμα. Ο Ιταλός από την πλευρά του, τόνισε ότι δεν έχει μάθει να τα παρατάει στη ζωή του και τόνισε ότι θα συνεχίσει σε αυτό που έχτισε, αναλαμβάνοντας την ευθύνη. 

Μένει να δούμε τις επίσημες τοποθετήσεις από την ΠΑΕ και τις αποφάσεις του Γιάννη Αλαφούζου.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση