GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Εφετείο Λαμίας - Αναβλήθηκε η δίκη Κορκονέα

Κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε ο Επαμεινώνδας Κορκονέας από τις φυλακές Δομοκού στο Εφετείο Λαμίας, για την υπόθεση της δολ...


Κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε ο Επαμεινώνδας Κορκονέας από τις φυλακές Δομοκού στο Εφετείο Λαμίας, για την υπόθεση της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Στο εφετείο και ο συγκατηγορούμενος του Κορκονέα, Βασίλης Σαραλιώτης,  που έχει αποφυλακιστεί εδώ και καιρό.

Η πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας του 15χρονου μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου, από τους πρώην ειδικούς φρουρούς, είχε οριστεί για να εκδικαστεί σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Κακουργημάτων Λαμίας, σε δεύτερο βαθμό.

Ο συνήγορος της οικογένειας Γρηγορόπουλου, Νίκος Κωνσταντόπουλος, ζήτησε αναβολή, με το αίτημα ότι ο πατέρας του Γρηγορόπουλου είναι βαριά άρρωστος.

Η πλευρά του Επαμεινώνδα Κορκονέα, δια του συνηγόρου Αλέξη Κούγια αντέδρασε και τελικά το δικαστήριο διέκοψε για να επαναληφθεί η δίκη στις 30 Νοεμβρίου.

Πρωτόδικα ο Επαμεινώνδας Κορκονέας είχε καταδικαστεί από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Άμφισσας σε ισόβια κάθειρξη, καθώς είχε κριθεί ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση με άμεσο δόλο χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό.

Ο συγκατηγορούμενός του, Βασίλης Σαραλιώτης, αρχικά είχε καταδικαστεί σε 10ετή κάθειρξη για να αποφυλακιστεί, ωστόσο με περιοριστικούς όρους το 2012.

ΠΗΓΗ: lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση