GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Τραμπ επικράτησε της Κλίντον σε τρία... μικροσκοπικά χωριά

Ο Ντόναλντ Τραμπ πήρε ένα, πολύ πρώιμο ακόμη φυσικά, προβάδισμα στις προεδρικές εκλογές, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας σε τρία μικρ...


Ο Ντόναλντ Τραμπ πήρε ένα, πολύ πρώιμο ακόμη φυσικά, προβάδισμα στις προεδρικές εκλογές, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας σε τρία μικροσκοπικά χωριά της πολιτείας Νιού Χάμσιρ, λαμβάνοντας 32 ψήφους έναντι 25.

Η ψηφοφορία στα χωριά Ντίξβιλ, Χαρτς Λοκέισον και Μίλσφιλντ άρχισε αμέσως μετά τα μεσάνυχτα και τα εκλογικά κέντρα έκλεισαν, αφού ψήφισαν όλοι οι εγγεγραμμένοι. Οι κάτοικοι των τριών χωριών δηλώνουν υπερήφανοι που ψηφίζουν πρώτοι στις προεδρικές εκλογές των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Η Κλίντον κέρδισε περισσότερες ψήφους στο Ντίξβιλ και στο Χαρτς Λοκέισον, αλλά ο Τραμπ επικράτησε με μεγάλη διαφορά στο Μίλσφιλντ, με 16 ψήφους έναντι 4.

Ο Φιλελεύθερος υποψήφιος, Γκάρι Τζόνσον, έλαβε τρεις ψήφους. Ο Μπέρνι Σάντερς, ο Τζον Κέισικ και ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων το 2012, ο Μιτ Ρόμνεϊ, έλαβαν επιστολικές ψήφους.

Βάσει της εκλογικής νομοθεσίας στο Νιού Χάμσιρ, οι κοινότητες με λιγότερους από 100 εγγεγραμμένους ψηφοφόρους έχουν τη δυνατότητα να λάβουν άδεια να ανοίξουν τις κάλπες τα μεσάνυχτα και να τις κλείσουν αμέσως μόλις όλοι οι εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση