GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρωσικά μαχητικά θέλει για την αεροπορία του το Ιράν

Διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία για την αγορά μαχητικών αεροσκαφών Su-300 διεξάγει το Ιράν, δήλωσε ο υπουργός Άμυνας Χουσείν Ντεγκάν, σύμφ...


Διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία για την αγορά μαχητικών αεροσκαφών Su-300 διεξάγει το Ιράν, δήλωσε ο υπουργός Άμυνας Χουσείν Ντεγκάν, σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου ειδήσεων Tasnim.
Ο Ιρανός υπουργός διευκρίνισε ότι ενδεχόμενη αγορά των μαχητικών από τη Ρωσία θα πρέπει να συμπεριλάβει και την εισαγωγή στο Ιράν της αμυντικής τεχνολογίας που τα συνοδεύει.
Ο κ. Ντεγκάν δήλωσε επίσης ότι η Μόσχα έχει αποδεχτεί τους όρους της Τεχεράνης στις διαπραγματεύσεις για “την κοινή επένδυση και τη εισαγωγή τεχνολογίας,” πέρα από την πώληση των μαχητικών Su-30.
Την Τετάρτη, υψηλόβαθμος στρατιωτικός αξιωματούχος της Τεχεράνης, είχε δηλώσει ότι η χώρα του, προγραμματίζει την αγορά περισσοτέρων μαχητικών αεροσκαφών, προκειμένου να ενισχύσει την αντιαεροπορική της άμυνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση