GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χάνει το ντέρμπι ο Μπεργκ

Ούτε… θαύμα δεν αρκεί για να παίξει απέναντι στον Ολυμπιακό ο Μάρκους Μπεργκ.  Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελεί...


Ούτε… θαύμα δεν αρκεί για να παίξει απέναντι στον Ολυμπιακό ο Μάρκους Μπεργκ. 

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου, ο Σουηδός φορ έχει υποστεί «βαρύ» τράβηγμα στον προσαγωγό, στα όρια της θλάσης! 

Κάτι που πρακτικά σημαίνει πως είναι αδύνατο και κατά… 99.9% απίθανο να αποθεραπευτεί μέσα σε διάστημα τριών ημερών για να δώσει το «παρών» στο «Γ. Καραϊσκάκης» και στο μεγάλο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον αιώνιο αντίπαλό του. 

Κάπως έτσι, λοιπόν, οι πράσινοι θα πάνε στο Φάληρο χωρίς τον ηγέτη τους και βάσει των τωρινών δεδομένων θα αγωνιστούν στην επίθεση οι Λέτο-Ιμπάρμπο. 

Μέσα στην Παρασκευή θα οριστικοποιηθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος του Μπεργκ και το διάστημα που θα χρειαστεί να μείνει στα πιτς. Υπενθυμίζεται πως κόντρα στους ερυθρολεύκους αναμένεται να επανέλθει σίγουρα ο Ζέκα και λογικά ο Λεντέσμα.

πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση