Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016

  ΣΥΡΙΖΑ Χίου: Ακροδεξιοί μαζί με χρυσαυγίτες και δήθεν αλληλέγγυους τορπιλίζουν την κατάσταση


  Για αγαστή συνεργασία, δήθεν αλληλέγγυων, όπως τους χαρακτηρίζει, με χρυσαυγίτες και ακροδεξιούς, κάνει λόγο η Νομαρχιακή Επιτροπή Χίου του ΣΥΡΙΖΑ.

  «Μόνο στόχο έχουν να μην βρεθεί λύση στο προσφυγικό και να παραμείνουν τα πράγματα ως έχουν», αναφέρει ακόμα μεταξύ άλλων. 

  Ολόκληρη η ανακοίνωση της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Χίου:

  «Γνωρίζουμε ότι η κατάσταση στο νησί μας είναι πολύ δύσκολη και σύνθετη, σχετικά με τους μετανάστες και τους πρόσφυγες. Όμως, τα συνεχόμενα απαράδεκτα γεγονότα των τελευταίων ημερών μας οδηγούν να πάρουμε θέση για να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα και να σταματήσει η παραφιλολογία.

  Μετά την σύσκεψη των φορέων στο Μαξίμου και ενώ φαινόταν ότι μπορεί να βρεθεί λύση για το προσφυγικό – μεταναστευτικό στην Χίο σειρά γεγονότων πυροδοτούν την κατάσταση με μοναδικό στόχο να μην βρεθεί καμία λύση.

  Χωρίς να αναφερθούμε συγκεκριμένα και ονομαστικά έχουμε πια καταλήξει ότι ακροδεξιοί μαζί με χρυσαυγίτες και δήθεν αλληλέγγυους, ξεκινώντας από διαφορετική αφετηρία και με διαφορετικό σκεπτικό, καταλήγουν σε αγαστή συνεργασία, τορπιλίζουν την κατάσταση με μόνο στόχο να μην εξευρεθεί καμία λύση και να μείνουν τα πράγματα όπως έχουν ή και να χειροτερεύσουν.

  Πολλές λύσεις δεν υπάρχουν, αλλά μια. Να αδειάσει η Σούδα και να δημιουργηθεί νέος καταυλισμός. Υπάρχει η περίπτωση του ΧΑΔΑ, όπου υπάρχουν οι εγγυήσεις και τα χρήματα.

  Επίσης, η δημιουργία κέντρου κράτησης παραβατικών είναι πια επιβεβλημένη επειδή η κατάσταση με την συμβολή – ανοχή – συνεργασία πολλών είναι άκρως επικίνδυνη και αυτό πια πρέπει να σταματήσει.

  Όλοι όσοι δυναμιτίζουν την κατάσταση και θέλουν να σπάσει η συμφωνία Ε.Ε. –Τουρκίας να βγουν και να πουν τι θα γίνει από την άλλη μέρα και πόσοι πρόσφυγες θα φθάνουν καθημερινά στην Χίο. Εκτός αν τους εμποδίσουμε ή τους εμποδίσουν ορισμένοι «τζάμπα μάγκες» με τα πολυβόλα!

  Από «παιχνίδια» και «δήθεν» έχουμε χορτάσει και δεν πρόκειται να δείξουμε πια καμία ανοχή. Όσοι θέλουν να παίζουν στις πλάτες των Χιωτών και των προσφύγων να βγουν και να το πουν δημόσια.

  Τα ψέματα και οι προβοκάτσιες έχουν όρια και δεν θα επιτρέψουμε να συνεχίζονται. Στην συλλογική προσπάθεια των λογικών ανθρώπων προσβλέπουμε και στην αποφασιστική παρέμβαση των αστυνομικών αρχών».

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: ΣΥΡΙΖΑ Χίου: Ακροδεξιοί μαζί με χρυσαυγίτες και δήθεν αλληλέγγυους τορπιλίζουν την κατάσταση Rating: 5 Reviewed By: Press- gr