GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοβαρές ζημιές από την κακοκαιρία στην Ηλεία - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Εκτεταμένες ζημιές σε καλλιέργειες και αγροτικούς δρόμους αλλά και απόγνωση για ακόμα μια φορά άφησε πίσω της η κακοκαιρία του Σαββάτου π...


Εκτεταμένες ζημιές σε καλλιέργειες και αγροτικούς δρόμους αλλά και απόγνωση για ακόμα μια φορά άφησε πίσω της η κακοκαιρία του Σαββάτου που έπληξε περιοχές της Ηλείας, οι οποίες βρέθηκαν στο «μάτι» των έντονων καιρικών φαινομένων που συνοδεύονταν από έντονη βροχόπτωση και δυνατούς ανέμους.

Η δυνατή βροχή, προκάλεσε σοβαρές καθιζήσεις και πλημμύρες σε αγροτικούς δρόμους, εκτάσεις και καλλιέργειες, με τους κατοίκους των περιοχών αυτών να βρίσκονται σε απόγνωση.

Αν και μέχρι στιγμής δεν αναφέρθηκαν ζημιές σε σπίτια, ωστόσο τα νερά, που δεν απορροφήθηκαν έγκαιρα από τις αποστραγγιστικές τάφρους είχαν ως αποτέλεσμα να βγουν στην επιφάνεια και να εισχωρήσουν μέσα σε χωράφια.

Μεγαλύτερο πλήγμα δέχθηκαν οι περιοχές της Συντριάδας, των Λαστεΐκων, του Πρασίνου αλλά και τα χωριά Σόπι, Χειμαδιό και Αμπελώνας του δήμου Πύργου, όπου εκεί, τα όμβρια ύδατα χωρίς διέξοδο, πλημμύρισαν χωράφια και καλλιέργειες.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση