GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέος χωρισμός πασίγνωστου ζευγαριού

Ξεχωριστούς δρόμους αποφάσισαν να πάρουν οι διάσημοι καλλιτέχνες μετά από σχέση δέκα μηνών, σύμφωνα με το In Touch Weekly. Πρόκειται γ...


Ξεχωριστούς δρόμους αποφάσισαν να πάρουν οι διάσημοι καλλιτέχνες μετά από σχέση δέκα μηνών, σύμφωνα με το In Touch Weekly.
Πρόκειται για την τραγουδίστρια της ποπ, Κέιτι Πέρι, και τον διάσημο ηθοποιό του Χόλιγουντ, Ορλάντο Μπλουμ.
Σύμφωνα με πηγή του περιοδικού, λίγο μετά το Χαλογουίν, ο Ορλάντο είχε εξομολογηθεί στους φίλους του ότι ήθελε να δώσει τέλος στη σχέση τους. Υποστήριξε ότι δεν ήταν έτοιμος να παντρευτεί και να κάνει παιδιά.
Να θυμίσουμε ότι παλαιότερα, ο Μπλουμ είχε παντρευτεί το μοντέλο Μιράντα Κέρ, με την οποία έχει έναν γιο, ενώ η Πέρι ήταν παντρεμένη με τον Βρετανό κωμικό Ράσελ Μπραντ.
Ωστόσο, μια άλλη πηγή από την πλευρά της Πέρι, αναφέρει ότι η τραγουδίστρια ήταν αυτή που ήθελε να χωρίσουν, γιατί είχαν απομακρυνθεί κι ήθελαν διαφορετικά πράγματα και ότι παρ’ όλο που της αρέσει πολύ, πρέπει να προχωρήσει στη ζωή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση