GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απεργιακές κινητοποιήσεις σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ

Σε απεργιακές κινητοποιήσεις προχωρούν οι εργαζόμενοι στις σταθερές αστικές συγκοινωνίες (μετρό, ΗΣΑΠ και ΤΡΑΜ). Οι στάσεις εργασίας ...


Σε απεργιακές κινητοποιήσεις προχωρούν οι εργαζόμενοι στις σταθερές αστικές συγκοινωνίες (μετρό, ΗΣΑΠ και ΤΡΑΜ).

Οι στάσεις εργασίας πρόκειται να πραγματοποιηθούν:

Την Τρίτη 15 Νοεμβρίου, από την έναρξη της βάρδιας έως τις 10 το πρωί. 

Την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 16:00 το απόγευμα.

Τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, από την έναρξη της βάρδιας έως τις 10 το πρωί

Την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 16:00 το απόγευμα. 

Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, από την έναρξη της βάρδιας έως τις 10 το πρωί.

Οι εργαζόμενοι στην ανακοίνωσή τους καταγγέλλουν την διοίκηση του ΟΑΣΑ για υποβάθμιση των εταιρειών και των εργαζομένων καθώς και υπονόμευση των δημόσιων αστικών συγκοινωνιών.

«Η μετατροπή του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ) από ένα συντονιστικό όργανο των Αστικών Συγκοινωνιών σε ένα διευθυντήριο, που θα συγκεντρώνει όλες τις υπηρεσίες, οδηγεί στη δημιουργία ενός συγκεντρωτικού, αντιπαραγωγικού, γιγαντιαίου Ομίλου. Ταυτόχρονα προκαλεί αξεπέραστα λειτουργικά προβλήματα στη ΣΤΑΣΥ και στην ΟΣΥ, με περαιτέρω υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών και της ασφάλειας των μετακινήσεων ενώ αφήνει να φανεί στο... βάθος η εκχώρηση των συγκοινωνιών σε ιδιώτες», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή τους.

«Η υποβάθμιση των εταιριών και των εργαζομένων μας βρίσκει κάθετα αντιθέτους. Τα προσωπικά σχέδια (κρυφά και φανερά), που υπονομεύουν τις Δημόσιες Αστικές Συγκοινωνίες θα ακυρωθούν στην πράξη από τους εργαζόμενους», δηλώνουν οι εργαζόμενοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση