GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καρδίτσα - Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου

Εξιχνιάστηκε, από το Αστυνομικό Τμήμα Μουζακίου, ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου, που διαπράχθηκε στην ευρύτερη περιοχή του Μουζακίου όταν...


Εξιχνιάστηκε, από το Αστυνομικό Τμήμα Μουζακίου, ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου, που διαπράχθηκε στην ευρύτερη περιοχή του Μουζακίου όταν οι δράστες εκμεταλλεύτηκαν τη φιλοξενία στην οικία του.
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων, ενός 36χρονου και μιας 42χρονης, καθώς και σε βάρος ενός ακόμη άνδρα αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, συνεργού τους, για το αδίκημα της ληστείας.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, οι τρεις δράστες εκμεταλλευόμενοι τη φιλοξενία του 83χρονου στην οικία του, τον ακινητοποίησαν, προκαλώντας του απλές σωματικές βλάβες, ενώ στη συνέχεια αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ, τρεις τηλεοράσεις, δύο κινητά και ένα ρολόι χειρός.
Η δικογραφία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μουζακίου.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση