GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγγλία – Σκωτία, στο αρχαιότερο ματς εθνικών ομάδων

Η προβληματική στην επίθεση Αγγλία κόντρα στην προβληματική στην άμυνα Σκωτία στο Γουέμπλεϊ. Μια αναμέτρηση που είναι κάτι περισσότερο...


Η προβληματική στην επίθεση Αγγλία κόντρα στην προβληματική στην άμυνα Σκωτία στο Γουέμπλεϊ. Μια αναμέτρηση που είναι κάτι περισσότερο από ποδοσφαιρική.

Απόψε στις 21:45 στο Γουέμπλεϊ, θα συναντηθούν για 113η φορά στην ιστορία τους, αποτελώντας το αρχαιότερο ποδοσφαιρικά «ζευγάρι» για εθνικές ομάδες. Ένα ζευγάρι του οποίου τα δύο μέλη έχουν πολλά κοινά. Μιλούν την ίδια γλώσσα, ανήκουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά ποδοσφαιρικά, απόψε το Νησί θα είναι χωρισμένο στα δύο.

Όπως ακριβώς συμβαίνει από την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση, το 1872, στη Γλασκώβη, μέχρι σήμερα.

Να έρθουμε όμως στο σήμερα που βρίσκει την Αγγλία να προέρχεται από την κακή αλλά τυχερή εμφάνιση στη Σλοβενία που έληξε 1-1. Οι Άγγλοι με την νίκη επί της Μάλτας 2-0 και με το διπλό στην Σλοβακία 0-1 έχουν επτά βαθμούς και είναι στην κορυφή του ομίλου.

Αχίλλειος πτέρνα η επίθεση και ενδεχομένως ο υπηρεσιακού χαρακτήρα προπονητής Σάουθγκεϊτ, που δεν έχει στη διάθεσή του τον τερματοφύλακα Φόρστερ και τον μέσο Ντρινκγουότερ.  

Από την πλευρά της η Σκωτία προέρχεται από την βαριά ήττα με 3-0 από τη Σλοβακία και τη γενικότερη κακή πορεία στον όμιλο με μοναδική νίκη αυτή επί της Μάλτας. Δεδομένη η ανασφάλεια του προπονητή των Σκωτσέζων, Στράχαν, την απόλυση του οποίου θεωρούν πολλοί δεδομένη σε περίπτωση ήττας απόψε.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για των αγώνα Αγγλία - Σκωτία εδώ.





 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση