GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απάντηση της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας στη ΝΔ

Στη ΝΔ απαντά με ανακοίνωσή της η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας αναφορικά με τα όσα σχολίασε νωρίτερα το κόμμα της αξιωμα...


Στη ΝΔ απαντά με ανακοίνωσή της η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας αναφορικά με τα όσα σχολίασε νωρίτερα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τον Γενικό Γραμματέα Ενημέρωσης Λευτέρη Κρέτσο.

«Το μπαλάκι ανάμεσα στο liberal.gr και στη ΝΔ είναι πια γνωστή πρακτική: το liberal.gr δημοσιεύει τάχα ανώνυμες αποκλειστικές πληροφορίες, οι οποίες ξεπερνούν τα όρια του κιτρινισμού και της δεξιάς προπαγάνδας, στις οποίες η ΝΔ σπεύδει ν’ απαντήσει, τάχα κι αυτή ευαισθητοποιημένη» επισημαίνει η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

«Γιατί άραγε δεν ευαισθητοποιήθηκε ποτέ όταν η ΝΔ συστηματικά απαξίωνε τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, η οποία αντί να λειτουργεί ως μέσο άσκησης επικοινωνιακής διπλωματίας είχε υποβαθμιστεί σε κυβερνητική μονταζιέρα;» προσθέτει.

«Συμφωνούμε: Ντροπή!» τονίζει.

«Η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας διοργάνωσε με επιτυχία τον μοναδικό διαγωνισμό για τηλεοπτικές άδειες που έγινε ποτέ στη χώρα μας. Αυτό μάλλον ενοχλεί» καταλήγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση