GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολυμπιακός εναντίον Μπαρτζώκα χωρίς περιθώριο απώλειας

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 20:00 τη Μπαρτσελόνα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, για την 7η αγωνιστική της Euroleague. Μετά τις δύο σε...


Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 20:00 τη Μπαρτσελόνα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, για την 7η αγωνιστική της Euroleague.
Μετά τις δύο σερί ήττες από ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Γαλατασαράι για τους «ερυθρόλευκους» δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο για άλλη απώλεια.
Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με την προπόνηση της Τετάρτης. Ο Έρικ Γκριν, ο οποίος έχει επιστρέψει στις προπονήσεις του Ολυμπιακού ύστερα από την 48ωρη τιμωρία του, προπονήθηκε για ακόμη μία φορά μαζί με την ομάδα. Το θέμα θεωρείται λήξαν και ο Αμερικανός γκαρντ υπολογίζεται κανονικά για την αναμέτρηση κόντρα στους Καταλανούς. Ο τραυματίας (οστικό οίδημα) Δημήτρης Αγραβάνης έμεινε εκτός προπόνησης και είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να βρεθεί στην δωδεκάδα για την αναμέτρηση. Ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ύστερα από το έξτρα ρεπό που πήρε για να ξεκουραστεί (τενοντίτιδα στο γόνατο), συμμετείχε στο πρόγραμμα και θα αγωνιστεί στο ματς απέναντι στην Μπαρτσελόνα.
Από την πλευρά του, ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος επιστρέφει στο ΣΕΦ ως αντίπαλος και θα βραβευτεί από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, δεν υπολογίζει σε 5 παίκτες. Εκτός πλάνων του είναι οι τραυματίες Ναβάρο, Ντόελμαν, Κλαβέρ, Ρίμπας και Λαουάλ.
Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για των αγώνα Νίμπουρκ - Άρης εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση