GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο - Ποιο στοιχείο προβληματίζει

Τις τελευταίες ημέρες η εικόνα των τουρκικών παραβιάσεων στο Αιγαίο, μπορεί να μην έχει διαφοροποιηθεί σε ότι έχει να κάνει με τους αρι...


Τις τελευταίες ημέρες η εικόνα των τουρκικών παραβιάσεων στο Αιγαίο, μπορεί να μην έχει διαφοροποιηθεί σε ότι έχει να κάνει με τους αριθμούς, αλλά σίγουρα έχει αλλάξει, σε ότι έχει να κάνει με την συμπεριφορά των Τούρκων χειριστών.
Σύμφωνα με το militaire.gr, οι παραβιάσεις είναι λίγες, αλλά εντυπωσιάζει το γεγονός ότι σχεδόν όλες εξελίσσονται σε εμπλοκές. Είναι αυτό ένα στοιχείο κλιμάκωσης της έντασης που σίγουρα προβληματίζει την Αθήνα.
Τα στοιχεία από το ΓΕΕΘΑ:
ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 17η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016.
ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ: 4 (2 α/φ & 4 α/φ & 1 α/φ & 1 α/φ)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ: 2 CN-235
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ: 10
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ: 6
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ: 8
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ: 3
ΕΜΠΛΟΚΕΣ: 2
ΠΕΡΙΟΧΗ:  ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
Τα ανωτέρω αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν, σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.
ΠΗΓΗ: militaire.gr

1 σχόλιο

  1. Γιατί ο ΣΚΑΙ πλήρωσε την άδεια του τόσο χαμηλά 43,6 εκατ. ευρώ. σε σχέση με τους άλλους Βαγγέλη Μαρινάκη έναντι 73,9 εκατ. ευρώ, τον Θοδωρή Κυριακού του ΑΝΤ1 έναντι 75,9 εκατ. ευρώ, τον Χρήστο Καλογρίτσα με 52,6 εκατ. ευρώ?
    Διότι ο στόχος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο ΣΚΑΙ και η ΜΕΓΆΛΗ απήχηση των πολιτικών - ενημερωτικών του εκπομπών εκεί ήθελε να βάλει χέρι…..
    Διότι έτσι πουλήθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ και όποιος έχει μάτια και αυτιά ανοικτά μπορεί άνετα να το διαπιστώσει ακριβέστατα.
    Πλέον ΟΛΕΣ οι πολιτικές – ενημερωτικές εκπομπές του ΣΚΑΙ πρωί μεσημέρι βράδυ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ειδήσεις, μαγκαζίνο κλπ αποπνέουν άρωμα ΣΥΡΙΖΑ αλλά τόσο αηδιαστικά που είναι να λυπάσαι τους παρουσιαστές ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ!!! Αλλά και ντροπή τους που ένας αρκετά και κατά κάθε καλόπιστο πολίτη ανεξάρτητος προς όλους σταθμός, και με την δική τους συνεισφορά, κατάντησε φερέφωνο του ΣΥΡΙΖΑ και αυτοί μένουν εκεί και δεν τα βροοντούν κάτω και να φύγουν!!!!
    ΤΟΣΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ!!!
    ( Σπύρος Καλογήρου, είναι πολλά τα λεφτά Άρη…)
    ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!
    Μερικές φορές τους επιβλέπει και γκαουλάιτερ από την Αυγή……

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση