GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απίστευτο διπλό για τον Ατρόμητο στην Τούμπα σε ματς-ροντέο!

Τι έκανε ο Ατρόμητος! Οι Περιστεριώτες που φέρουν πλέον φαρδιά-πλατιά τη σφραγίδα του Γιώργου Κορακάκη, έδειξαν ότι το αποτέλεσμα στην ...


Τι έκανε ο Ατρόμητος! Οι Περιστεριώτες που φέρουν πλέον φαρδιά-πλατιά τη σφραγίδα του Γιώργου Κορακάκη, έδειξαν ότι το αποτέλεσμα στην ΑΕΚ μόνο τυχαίο δεν ήταν και κατάφεραν με μυθική ανατροπή να «αλώσουν» την Τούμπα με 4-3 επί του ΠΑΟΚ, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0 και 3-1!

Στο α' ημίχρονο οι Θεσσαλονικείς έχοντας έναν «σεληνιασμένο» Ροντρίγκες που έκανε τα πάντα στο γήπεδο, πήγαν στα αποδυτήρια με 2-0 με τον άσο από το Πράσινο Ακρωτήρι να έχει ένα γκολ, μία ασίστ και άλλες δύο πάσες μισό γκολ, που απέτυχε να τις αξιοποιήσει ο Κουλούρης.

Στο β' μέρος που ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ πέρασε εκτός για προληπτικούς λόγους, όλα άλλαξαν και παράλληλα τα άλλαξε όλα ο Γιώργος Κορακάκης! Ο Λε Ταλέκ έκανε το 2-1, αλλά κόντρα στη ροή του ματς, ο ΠΑΟΚ έκανε το 3-1 και έδειχνε να τελειώνει το παιχνίδι. Αυτός ο Ατρόμητος, όμως, είχε διαφορετική γνώμη! Ο Κάνιας στο 73' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη, καθώς σταμάτησε την μπάλα με το χέρι πριν αυτή περάσει τη γραμμή, ο Ούμπιντες έκανε το 3-2 και οι τρομεροί Περιστεριώτες παίζοντας με παίκτη παραπάνω τα έπαιξε όλα για όλα, χωρίς μάλιστα να συμβιβαστεί με ισοπαλία.

Ο Παπαδόπουλος στο 86' (που αποτέλεσε αλλαγή του Κορακάκη) έκανε το 3-3, έπειτα από ανεπανάληπτο μπιλιάρδο στην περιοχή του ΠΑΟΚ ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Τόνσο με ιδανικό τελείωμα έκανε το 4-3, χαρίζοντας τον Ατρόμητο μια ανεπανάληπτη νίκη.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση