GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γαλλία: Συναυλία του Στινγκ στη μνήμη των θυμάτων του Μπατακλάν - ΦΩΤΟ

Με ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των 90 ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους από την επίθεση των Τζιχαντιστών ξεκίνησε τη συναυλία του ο Στινγκ σ...


Με ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των 90 ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους από την επίθεση των Τζιχαντιστών ξεκίνησε τη συναυλία του ο Στινγκ στο Μπατακλάν.

Η συναυλία του Βρετανού καλλιτέχνη γίνεται ένα χρόνο μετά τη σφαγή που προκάλεσαν, στις 13 Νοεμβρίου 2015, οι ισλαμιστές τρομοκράτες και σηματοδοτεί την επανέναρξη λειτουργίας του κέντρου Μπατακλάν.

«Αυτή τη βραδιά, πρέπει να συμβιβάσουμε δύο αποστολές : καταρχάς να θυμηθούμε εκείνους που έχασαν την ζωή τους στην επίθεση, κατόπιν να γιορτάσουμε την ζωή, τη μουσική σε αυτόν τον ιστορικό χώρο», όπου σκοτώθηκαν 90 θεατές πριν από έναν χρόνο, ενώ παρακολουθούσαν μια συναυλία, είπε ο 65χρονος καλλιτέχνης προς το πλήθος μιλώντας στη γαλλική γλώσσα.

 

Οι διοργανωτές της συναυλίας δήλωσαν οτι και τα 1.000 εισιτήρια της συναυλίας πουλήθηκαν μέσα σε λιγότερο απο 30 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση