GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ με τον Ζουράρι...

Ο Κώστας Ζουράρις είναι ο νέος υφυπουργός Παιδείας. Το γεγονός αυτο όπως φαίνεται δημιουργεί τριβές στο Υπουργείο Παιδείας και σε στελέχη...

Ο Κώστας Ζουράρις είναι ο νέος υφυπουργός Παιδείας. Το γεγονός αυτο όπως φαίνεται δημιουργεί τριβές στο Υπουργείο Παιδείας και σε στελέχη που καθοδηγούν το κυβερνητικό έργο στην εκπαίδευση όπως ο Αντώνης Λιάκος ο οποίος είναι πρόεδρος της επιτροπής του Εθνικού Διαλόγου για την Παιδεία.

Πριν ακόμη ο νέος υφυπουργός Παιδείας Κ. Ζουράρις αναλάβει κι επίσημα τη νέα θέση του υφυπουργού Παιδείας, ο Αντώνης Λιάκος σχολίασε την τηποθέτηση του κ. Ζουράρι ως υφυπουργό Παιδείας: ”Βαζεις έναν τέτοιο τύπο στο υπουργείο Παιδείας; Είμαστε καλά; Γρήγορα αποπομπή, πριν γίνει διεθνές θέμα”.

Τι είχε πει ο κ. Ζουράρις για τον κ. Λιάκο

Υπενθυμίζεται ότι με αφορμή το θέμα των Αρχαίων Ελληνικών και τα όσα είπαν οι έφηβοι βουλευτές στον υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη, ο νέος υφυπουργός Παιδείας, ως Βουλευτής των ΑΝΕΛ, είπε στη Βουλή για τον κ. Λιάκο:

"Εγώ έχω ένα πρόβλημα και δεν είναι ο Φίλης, είναι ο Λιάκος.Δεν τολμά να βάλει ακόμη θέμα βιβλίων λόγω αχρηματίας και δεν θα τυπωθούν τα καινούρια για 4-5 χρόνια." είχε τονίσει ο Ζουράρις

"Ο Λιάκος είναι το πρόβλημα, με τη θεωρία του που είναι μερική, περί ασυνέχειας του ελληνικού έθνους, ότι δεν υπάρχει έθνος και ότι το έθνος είναι κατασκευή των Βαυαρών μετά τη Γαλλική επανάσταση και το κράτος έκανε τους Έλληνες. Αυτός ο Λιάκος που είναι κλασικός πατριδοκλάστης λέει ότι δεν υπάρχει πατρίδα είναι κατασκευή ιδεολόγημα μετά το 1830.

Τώρα κρύβεται, δεν μπορεί να εκτεθεί απέναντι σε ένα ολόκληρο λαό και έθνος και πολιτισμό καταλαβαίνει πως αυτά θα τον ρίξουν και αυτόν και τους άλλους." σημείωνε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση