GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο παραλήρημα του Προέδρου των Φιλιππίνων κατά των ΗΠΑ

Ο Πρόεδρος των Φιλιππίνων Ροντρίγκο Ντουτέρτε επιτέθηκε για άλλη μία φορά κατά των ΗΠΑ χρησιμοποιώντας βαρείς χαρακτηρισμούς. Σε δηλώσεις...


Ο Πρόεδρος των Φιλιππίνων Ροντρίγκο Ντουτέρτε επιτέθηκε για άλλη μία φορά κατά των ΗΠΑ χρησιμοποιώντας βαρείς χαρακτηρισμούς.

Σε δηλώσεις του ο Ντουτέρτε εξήρε το έργο της αστυνομίας στην καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος στη διακίνηση ναρκωτικών και δεν παρέλειψε να «στολίσει» τους επικριτές του με διάφορους χαρακτηρισμούς.

Ο Πρόεδρος των Φιλιππινών επιτέθηκε για άλλη μία φορά στις ΗΠΑ και τη στάση που τήρησαν το προηγούμενο διάστημα, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Ποιος βοήθησε; Η Κίνα, ναι. Η Αμερική τι έλεγε; "Ντουτέρτε σταμάτα τις εξωδικαστικές εκτελέσεις. Σε θεωρούμε υπεύθυνο". Εγώ τους απαντώ: "Πηγαίνετε στο δ@@@@ο. Είστε όλοι σ@@@α. Αντιμετωπίζετε τους Φιλιππινέζους σαν σκύλους. Είστε όλοι π@@@@@@ς γιοι, γιατί μειώνετε την αξιοπρέπεια μας».

Από τα πυρά του Φιλιππινέζου Προέδρου δεν ξέφυγε ούτε ο Τζορτζ Σόρος, με αφορμή τις επικρίσεις που δέχθηκε ο Ντουτέρτε από την οργάνωση Human Rights Watch.

«Πίσω από τη φιλανθρωπική οργάνωση κρύβεται ο Τζορτζ Σόρος. Αυτός είναι ο χρηματοδότης της. Πρέπει να βρουν χρήματα. Να βρουν έναν στόχο. Διάλεξαν εμένα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση