GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα αναβολή στη δίκη Κορκονέα στο Εφετείο της Λαμίας

Κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε σήμερα στο Εφετείο της Λαμίας ο πρώην ειδικός φρουρός Επαμεινώνδας Κορκονέας, προκειμένο...


Κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε σήμερα στο Εφετείο της Λαμίας ο πρώην ειδικός φρουρός Επαμεινώνδας Κορκονέας, προκειμένου να απολογηθεί σε δεύτερο βαθμό για την υπόθεση της δολοφονίας του μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Ωστόσο η δίκη διακόπηκε για τις 30 Νοεμβρίου. 

Ο Κορκονέας κρατείται στις φυλακές του Δομοκού ενώ ο δεύτερος των κατηγορουμένων, Βασίλης Σαραλιώτης, έχει αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους.

"Ο πελάτης μου έχει πληρώσει πολύ ακριβά την πράξη για την οποία κατηγορείται" δηλώνει στο STAR Λαμίας ο δικηγόρος του Κορκονέα Αλέξης Κούγιας που πρόσθεσε πως θα προσπαθήσει να βοηθήσει το δικαστήριο να απονείμει δικαιοσύνη.

Πρωτόδικα, ο Επαμεινώνδας Κορκονέας είχε κριθεί ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση με άμεσο δόλο, χωρίς να του αναγνωριστεί ελαφρυντικό και είχε καταδικαστεί από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Άμφισσας σε ισόβια κάθειρξη.  

Ο συγκατηγορούμενός του, Βασίλης Σαραλιώτης είχε καταδικαστεί σε 10ετή κάθειρξη, ωστόσο αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους το 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση